Julefrokost med overnatning på Sjælland 2024

Få det største overblik over steder til en julefrokost med overnatning på sjælland

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte steder til din julefrokost med overnatning på Sjælland

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for julefrokoster med overnatning på Sjælland

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost på Sjælland

Beskriv ønskerne til din julefrokost med overnatning på Sjælland. Uddyb gerne præferencer til forplejning, placering og arrangementets varighed.

2

Vi finder de perfekte steder til dig

På baggrund af dine ønsker bliver du matchet med de 3 bedste bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland, så du har de bedste forudsætninger for at finde det rette sted.

3

Du kontaktes med tilbud på en julefrokost på Sjælland

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder med hver deres bud på en julefrokost med overnatning på Sjælland. Det er op til dig, hvilket bud som ønsker at gå videre med.

FAQ om julefrokost med overnatning på Sjælland

Hvis du ønsker overnatningsmuligheder efter julefrokosten, kan du enten afholde festen et sted, der også tilbyder overnatningsmuligheder, eller du kan booke en overnatning på et nærliggende hotel, kro, B&B eller lignende. Det er typisk mere belejligt at afholde julefrokosten samme sted, hvor overnatningen skal foregå, da det eliminerer behovet for transport fra festlokalet til hotellet sent om natten efter en festlig aften. Hvis du vælger at afholde festen et sted, der ikke tilbyder overnatning, kan du arrangere en natbus, der kan transportere dine gæster til hotellet, når festen er slut, så alle kan komme sikkert frem til deres overnatningssted.

...

Der er mange smukke lokationer på Sjælland, hvor du kan afholde årets julefrokost. Hvis du har specielle ønsker til omgivelserne, kan du overveje, hvad der passer bedst til dit arrangement. Hvis du ønsker en lokation, der er let tilgængelig for dine gæster, kan du med fordel vælge et hotel i den indre by. Hvis du derimod ønsker en lokation, hvor I kan feste langt ud på natten uden at forstyrre omgivelserne, kan du vælge en hyggelig kro eller et hotel uden for byen.

...

En julefrokost byder ikke kun på fest og farver, men også på lækker mad. Det kan være en stor opgave at arrangere en julefrokost, og du kan med fordel overveje at uddelegere ansvaret for menuen til et professionelt cateringfirma. Du skal blot informere dem om eventuelle særlige ønsker til menuen, så klarer de resten for dig. Du kan også overveje, hvilken type mad du vil forkæle dine gæster med, f.eks. en eksklusiv 3-retters julemenu, en julebuffet med et bredt udvalg af lækre retter eller noget helt tredje.

...

For at du kan nyde festen uden at bekymre dig om de typiske opgaver, kan du overveje at leje en bartender og serveringspersonale, der kan tage sig af en del af opgaverne for dig. Bartenderen kan stå klar til at mikse lækre cocktails efter dine gæsters ønsker, så de altid har et glas i hånden. Serveringspersonalet kan også stå klar med skønne velkomstdrinks, servere anretningerne, afrydde bordene, rydde op i festlokalet, tage sig af opvasken og meget mere. Du kan selv vælge, hvor meget ansvar personalet skal have, så du har mere tid til at nyde festen med dine gæster, jo mere ansvar de har.

...

Det er altid en god idé at sørge for god underholdning til festen, da det kan gøre festen endnu bedre. Hvis du ønsker, at dine gæster skal være aktivt involverede i underholdningen, kan du arrangere julebingo med spændende præmier eller en pakkeleg, hvor gæsterne bliver inddelt i mindre bordgrupper. Hvis du i stedet ønsker, at gæsterne blot skal læne sig tilbage og nyde underholdningen, kan du arrangere en optræden fra en kendt komiker eller forkæle gæsterne på dansegulvet med live musik. Som en lille ekstra detalje kan du også placere sjov påklædning ved hvert bord, såsom nissehuer, sjove julehagesmække og lignende.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark