Book julefrokosten i Roskilde 2023

Få det største overblik over steder til en julefrokost i Roskilde

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokoster i Roskilde

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Udfyld formularen med dine behov til en julefrokost i Roskilde. Herunder kan du komme ind på ønsker til menu, omgivelser og placering.

2

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker

Vi undersøger markedet, og gør os umage for at finde netop de steder til en julefrokost i Roskilde, der bedst matcher din beskrivelse.

3

De kontakter dig med deres bud på en julefrokost i Roskilde

Herefter vil du blive kontaktet af 3 steder, som vil afgive deres tilbud. Nu er det op til dig at vurdere, om en af stederne skal danne ramme om din julefrokost.

FAQ om afholdning af julefrokost i Roskilde

Når det kommer til spørgsmålet om drikkevarer til julefrokosten, findes der flere muligheder. Det er vigtigt at overveje, om gæsterne selv skal betale for drikkevarer, eller om man som arrangør ønsker at finansiere det, f.eks. igennem en fri bar. Alternativt kan man give gæsterne de første to drinks, og derefter overlade betalingen til dem selv.

...

For mange er omgivelserne vigtige for en vellykket julefrokost. I Roskilde har man mulighed for at afholde julefrokost midt i byen, hvor der i december er en dejlig julestemning. En julefrokost i Roskilde centrum har også den fordel, at den er let tilgængelig med offentlig transport, både med bus og tog. Alternativt kan man vælge at afholde julefrokost i områderne omkring Roskilde, hvor der er mange steder med god plads til at tilpasse julefrokosten efter egne ønsker og behov.

...

Mens nogle julefrokoster slutter stille og roligt i løbet af aftenen, kan andre julefrokoster være en lang fest, der varer til solen står op. Derfor er det en god idé at overveje, hvor lang tid man forventer, at julefrokosten skal vare, når man lejer lokaler og planlægger forplejning. Hvis man er usikker på, hvad der passer bedst til aftenens stemning, kan man booke lokalerne indtil et bestemt tidspunkt og derefter vurdere, om festen skal fortsætte i private omgivelser eller ude i nattelivet. Hvis man på forhånd ved, at festen skal vare hele natten, er der flere steder i Roskilde, som kan imødekomme denne type julefrokoster.

...

På Evarto kan man nemt overskue, hvilken forplejning der tilbydes på de steder, hvor man kan booke en julefrokost. Ved at klikke på prispakkerne hos de enkelte steder, kan man se, hvilken mad, drikke og lokaleleje der er inkluderet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Julefrokost på Sjælland

Find det perfekte sted til en julefrokost på Sjælland

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark