Find julefrokoststed i København 2024

Udforsk 221+ unikke steder til en julefrokost i København

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for julefrokoster i København

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost

Beskriv dine ønsker og behov til den perfekte julefrokost i København. Her kan du komme ind på, hvor i landet julefrokosten skal foregå, hvilke rammer du forestiller dig og hvilket budget der er passende.

2

Vi finder de bedste steder, der kan efterlave jeres krav

Vi gennemgår din beskrivelse, og udvælger efterfølgende de tre bedste steder, som passer til din julefrokost.

3

De kontakter dig med et bud på hvordan en julefrokost kan arrangeres

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i København, der kan bedst kan matche dine behov. Du kan nu frit vælge, om der er et af tilbuddene, som du ønsker at gå videre med.

FAQ om booking af en julefrokost i København

Hvis du vælger at afholde julefrokosten i centrale København, er der gode muligheder for at udforske byens natteliv efter frokosten. Alternativt kan du overveje at holde den i udkanten af København, hvor priserne er lavere, og der er bedre parkeringsmuligheder samt mulighed for at booke et sted i naturskønne omgivelser. Populære steder i København til en julefrokost inkluderer blandt andet: Skt. Petri, Cirkusbygningen og Villa Copenhagen.

...

På Evarto kan du finde prispakker hos steder, hvor en julefrokost kan afholdes. I stedernes prispakker kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i kuvertprisen, herunder julemenuen. Typisk spænder priserne imellem 400-1200 kr. per kuvert for en julefrokostprispakke. Menuen kan omfatte både traditionelle retter som flæskesteg, brune kartofler og rødkål, men også mere moderne fortolkninger af en julefrokostmenu.

...

Hvis du ønsker at afholde en julefrokost i december, er det vigtigt at være ude i god tid, især hvis du planlægger at booke et populært sted i centrum af København. Derfor bør du starte planlægningen i god tid, hvis du ønsker det størst mulige udvalg af lokationer. Alternativt kan du overveje at vælge en dato uden for december-perioden som en løsning.

...

Det er en god idé at overveje, om der er særlige krav, der skal opfyldes, for at julefrokosten kan forløbe gnidningsfrit. Dette inkluderer overvejelser omkring lokationens beliggenhed, handicapvenlige faciliteter og passende størrelse af lokaler. København er en stor by med et næsten uendeligt udvalg af muligheder, og du vil sikkert kunne finde et sted på Evarto, der kan opfylde dine forventninger.

...

Traditionsbundne lege som pakkeleg eller find-mandlen er altid populære til julefrokoster. Underholdning kan også omfatte sceneshows, hvilket er særligt populært til store julefrokostarrangementer. Hvis du vælger at deltage i et større julefrokostarrangement, kan du opleve kendte komikere, musikere eller andre artister til en lavere pris, end hvis du afholdte arrangementet i lukkede rammer.

...

Det er vigtigt at have styr på gæstelisten til en julefrokost, da antallet af gæster har indflydelse på, hvilke faciliteter der kan rumme arrangementet. Hvis det er en firmajulefrokost, bør man overveje, om de inviterede gæster må medbringe en ledsager. Dette fravælges dog ofte til selve julefrokosten, da man ønsker at arrangere et arrangement, der er centreret omkring personalet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Julefrokost i hovedstadsområdet

Find det perfekte sted til en julefrokost i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark