Find stedet til julefrokosten i Lyngby 2023

Søg blandt stederne til en julefrokost i Lyngby og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokost Lyngby

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost i Lyngby

Forklar hvilke krav og forventninger du har stedet, der skal danne ramme om jeres julefrokost. Herunder bør du indikere, hvor mange gæster der kommer, præferencer til en menu og hvor længe du ønsker julefrokosten skal vare.

2

Vi finder tre steder til jeres julefrokost

Vi finkæmmer din forespørgsel, og undersøger hvilke rammer, som bedst kan leve op til jeres behov. Du kontaktes muligvis med uddybende spørgsmål omkring jeres julefrokost.

3

Tre steder i Lyngby og omegn kontakter dig med et tilbud

Når vi har fundet de tre steder, der bedst matcher din beskrivelse af en ideel julefrokost, kontakter de dig med et tilbud. Nu er det op til dig at tage stilling til, om en af stederne skal danne ramme jeres julefrokost.

FAQ vedrørende en julefrokost i Lyngby

Det er en god idé at finde lokaler, der passer til den stemning, man ønsker til sin julefrokost. Du kan overveje, om stedet tillader, at I medbringer egen pynt eller om stedet skal stå for det. Hvis du drømmer om en helt unik ramme og omgivelser til jeres julefrokost, kan du vælge en af de smukke slotte på Evarto eller andre unikke steder, som f.eks. et fængsel.

...

Mange af stederne på Evarto tilbyder prispakker, som kan bookes til selskaber, møder og konferencer. I julefrokostsæsonen kan man hos mange steder bestille en skræddersyet julefrokostpakke med forplejning og underholdning, der passer til en julefrokost. Du kan finde information om de enkelte steders julefrokostpakker ved at besøge deres side på Evarto.

...

Faciliteterne, der kræves til en julefrokost, afhænger af arrangementets størrelse og aktiviteterne, der skal finde sted. Hvis der er mange gæster til julefrokosten, kan det være en god idé at finde et sted med mikrofon, højtaleranlæg og måske en ophøjet sceneområde, så information effektivt kan formidles til alle. Hvis der er gæster, der ikke bor i nærheden af Lyngby, kan det også være relevant at finde et sted med overnatningsmuligheder eller et sted i nærheden, så gæsterne kan feste uden at bekymre sig om at skulle køre eller tage offentlig transport hjem.

...

Til en fælles julefrokost kan man enten deltage som virksomhed eller privat gruppe i et større julefrokostarrangement sammen med andre. En fordel ved at deltage i en fælles julefrokost er, at der er et større budget til rådighed på grund af mange deltagere. Dette gør det muligt at hyre førsteklasses underholdning eller musik og samtidig holde en rimelig pris per kuvert.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Julefrokost i hovedstadsområdet

Find det perfekte sted til en julefrokost i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark