Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find og book stedet til en julefrokost i Valby 2024

Søg blandt alle steder i Valby til til en julefrokost og se deres prispakker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

UDTALELSER

Dem der har booket igennem os siger

moellerup gods område

Fantastisk oplevelse! Alt var perfekt til vores bryllup. Stedet havde vi aldrig fundet, hvis ikke vi havde brugt Evarto i vores søgen.

Lene og Rasmus

Fandt stedet til deres bryllupsfest på Evarto

Guldaldersalen

Jeg bookede min 50 års fødselsdag via Evarto! Super god service! Nemt at indhente tilbud fra forskellige steder og super god opfølgning på tingene via mail.

Rune Langvad

Fandt stedet til sin fødselsdagsfest på Evarto

Hotel Faaborg Fjord

Hele den store familie skulle samles til en komsammen, og vi fandt det helt rigtige sted gennem Evarto. Billederne af stedet og dets omgivelser gjorde det nemt for os at træffe en beslutning.

Bent Larsen

Fandt stedet til sin familekomsammen på Evarto

1/3 udtalelser

De seneste Bookinger

Der var over 20.000 bookinger på Evarto i 2023

Øregaard Café og Event
Øregaard Café og EventHellerup
Booket igennem Evarto

Peter Birch bookede til 70-års fødselsdag

25 personer
Selskabspakke
Gratis p-pladser
Projektor & lærred
Ved Lund
Ved LundAarhus
Booket igennem Evarto

Nina Møller bookede til Barnedåb

35 personer
Brunchpakke
Børnevenligt
Lydanlæg
Theilgaarden
TheilgaardenKøge
Booket igennem Evarto

Jeanette Lagoni bookede til Bryllup

60 personer
45 til overnatning
Selskabspakke
Lydanlæg, lysteknik & scene
Mogens Dahl Koncertsal
Mogens Dahl KoncertsalKøbenhavn S
Booket igennem Evarto

Emilie Reves bookede til Julefrokost

100 personer
Koncertsalen
Julefrokostpakke med fribar
Scene & mikrofon

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for julefrokoster i Valby

FAQ om julefrokoster i Valby

Hvis dine gæster kommer fra forskellige dele af København, eller endda fra forskellige dele af landet, er tog en bekvem mulighed. Valby Station er godt forbundet med resten af Københavns S-togsnetværk, og der er også regionaltog, der stopper her. Fra stationen er det nemt at gå til mange af bydelens attraktioner og spisesteder. Busser er også en fremragende mulighed, da flere linjer kører gennem Valby, herunder linje 1A, 8A og 26, blandt andre. Der er mange busstoppesteder spredt ud over bydelen, så dine gæster skulle have nem adgang til det sted, hvor julefrokosten afholdes. Endelig, hvis nogle af dine gæster har brug for overnatningsmuligheder, er der flere julefrokostersteder her på platformen, hvor der er overnatningsfacilitter på stedet.

...

En god måde at begynde dagen på kunne være med en guidet rundvisning i Carlsberg Byen. Dette historiske område, der engang var hjemsted for Carlsberg-bryggerierne, er nu et kulturelt knudepunkt med en fascinerende historie. Du kunne endda arrangere en ølsmagning som en del af turen, hvilket ville være en perfekt start på en julefrokost. Efter rundvisningen, kunne du organisere en eftermiddag med gåder og spil i et af Valby's mange escape rooms. Disse aktiviteter er ikke bare sjove, men de er også gode til at styrke teamånden, da deltagerne skal arbejde sammen for at løse gåderne. Når I er færdige med escape roomet, kunne I gå videre til jeres julefrokost. 

...

En traditionel dansk julefrokost kan inkludere retter som sild, leverpostej, flæskesteg, and, rødkål, brunede kartofler, risalamande og selvfølgelig juleøl og snaps.

...

Den største beslutning vedrørende en julefrokost er for mange valget af menuen. Ønsker du en julefrokostbuffet eller foretrækker du en tre-retters menu, der portionsanrettes til din julefrokost? Der er forskel på den valgte serveringsform med hensyn til priser og andre faktorer. Derfor er det værd at overveje, hvilken serveringsform du ønsker. Derudover bør du tage stilling til, om der skal serveres natmad, inden gæsterne tager hjem. Hvis dette er tilfældet, bør du også tænke over, hvilken type natmad du foretrækker.

...

På et julefrokoststed er der typisk et bredt udvalg af drikkevarer at vælge imellem. Når du planlægger drikkevarerne, kan du overveje følgende muligheder: En festlig velkomstdrink som f.eks. kir royale, mousserende vin eller et glas champagne kan være en fin måde at starte julefrokosten på. Når det kommer til vin, kan du vælge rødvin, hvidvin og rosévin, der passer til de forskellige retter på menuen. Du kan spørge stedet om anbefalinger, der passer godt sammen med julemenuen og tilfredsstiller forskellige smagspræferencer. Et udvalg af øl kan være populært blandt gæsterne. Overvej at tilbyde både lysere og mørkere øltyper, såsom pilsnere, hvedeøl, IPA'er eller belgiske øl. Nogle steder har også særlige juleøl, der passer godt til julemenuen.

...

TV2 Reklame

Vi hjælper dig både på jobbet og privat

Kun 30 sek

4,9 på Google

star rating

4,8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration til din næste begivenhed

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark