Find og book selskabslokaler i København

Udforsk 1290+ unikke selskabslokaler i København

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

UDTALELSER

Dem der har booket igennem os siger

moellerup gods område

Fantastisk oplevelse! Alt var perfekt til vores bryllup. Stedet havde vi aldrig fundet, hvis ikke vi havde brugt Evarto i vores søgen.

Lene og Rasmus

Fandt stedet til deres bryllupsfest på Evarto

Guldaldersalen

Jeg bookede min 50 års fødselsdag via Evarto! Super god service! Nemt at indhente tilbud fra forskellige steder og super god opfølgning på tingene via mail.

Rune Langvad

Fandt stedet til sin fødselsdagsfest på Evarto

Hotel Faaborg Fjord

Hele den store familie skulle samles til en komsammen, og vi fandt det helt rigtige sted gennem Evarto. Billederne af stedet og dets omgivelser gjorde det nemt for os at træffe en beslutning.

Bent Larsen

Fandt stedet til sin familekomsammen på Evarto

1/3 udtalelser

De seneste Bookinger

Der var over 20.000 bookinger på Evarto i 2023

Øregaard Café og Event
Øregaard Café og EventHellerup
Booket igennem Evarto

Peter Birch bookede til 70-års fødselsdag

25 personer
Selskabspakke
Gratis p-pladser
Projektor & lærred
Ved Lund
Ved LundAarhus
Booket igennem Evarto

Nina Møller bookede til Barnedåb

35 personer
Brunchpakke
Børnevenligt
Lydanlæg
Theilgaarden
TheilgaardenKøge
Booket igennem Evarto

Jeanette Lagoni bookede til Bryllup

60 personer
45 til overnatning
Selskabspakke
Lydanlæg, lysteknik & scene
Mogens Dahl Koncertsal
Mogens Dahl KoncertsalKøbenhavn S
Booket igennem Evarto

Emilie Reves bookede til Julefrokost

100 personer
Koncertsalen
Julefrokostpakke med fribar
Scene & mikrofon

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for selskabslokaler i København

FAQ om selskabslokaler i København

Prisen for at booke selskabslokaler i København varierer afhængigt af lokalets størrelse og faciliteter. De fleste steder inkluderer forplejning som en del af selskabslokalets booking. Priserne for selskabslokaler med inkluderet forplejning varierer typisk mellem 400 og 1000 kroner, afhængigt af menuen, arrangementets varighed og lokalets beliggenhed. Hvis du ønsker at leje et lokale uden forplejning, kan mindre lokaler starte omkring 5000 kroner, mens større eller mere eksklusive steder kan være dyrere.

...

Hvis du foretrækker at afholde arrangementet i et selskabslokale, som er let tilgængeligt for alle, kan vi anbefale at vælge et sted nær centrum af København. Her er det nemt og hurtigt at komme til fra hele landet med offentlig transport. Ønsker du derimod et sted, hvor du og dine gæster kan feste langt ud på natten uden at forstyrre andre, kan du med fordel vælge et sted lidt uden for København. 

...

Amager Selskabslokaler, FRB Rådhuskælder, Langelinie Pavillonen og Villa Kultur er blandt de steder med de mest populære selskabslokaler i København.

...

Hvis du planlægger at holde en mindre arrangement, kan det være en god idé at vælge et lokale på en restaurant, en hyggelig café eller en cocktailbar. Disse steder kan ofte tilbyde en intim og hyggelig atmosfære, som er perfekt til mindre selskaber. Du kan skabe en ekstra hyggelig stemning ved at sørge for afdæmpet belysning og levende lys.

...

Uanset om du skal planlægge en fest for et voksent selskab eller med børn, kan underholdning være med til at gøre arrangementet helt særlig. Hvis selskabet er for voksne, kan man med fordel arrangere nogle aktiviteter som karaoke, charades, livemusik eller leje en standupkomiker. Hvis arrangementet gerne må være skør, kan en temafest med udklædning være det, der gør aftenen uforglemmelig. Hvis der er tale om et yngre selskab, kan du med fordel arrangere aktiviteter som ballondans, stoledans, stopdans eller endda leje en tryllekunstner, så børnene får en helt fantastisk fest, der ikke går i glemmebogen.

...

Har du brug for nogle særlige faciliteter i selskabslokalet? Det kan være, at du har planlagt en stoledans for børnene og derfor har brug for et større område til aktiviteten eller et ekstra antal stole. Såfremt du har planlagt diverse konkurrencer eller underholdning, kan du have brug for mikrofoner, højtalere, skærme eller en scene. Det kan også være, at du har brug for et barområde i lokalet eller ønsker et adskilt rum, hvor du kan anrette maden til dig og dine gæster uforstyrret. Du kan blive klogere på hvilke faciliteter og udstyr der stilles til rådighed i lokalet, ved at klikke dig ind på selskabsstedets side her på Evarto.

...

På Evarto afhænger forplejningen af det sted, du vælger til dit selskab. Stederne på platformen tilbyder forskellige muligheder, herunder buffeter, menuer, fingerfood og drikkevarer. Du kan finde detaljerede oplysninger om forplejning på hvert steds profil og kontakte dem direkte for at tilpasse det efter dine ønsker og behov.

...

TV2 Reklame

Vi hjælper dig både på jobbet og privat

Kun 30 sek

4,9 på Google

star rating

4,8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration til din næste begivenhed

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark