Find restauranter med privatlokale

Få det største overblik over restauranter med privatlokaler og se deres priser

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for restauranter med privatlokale

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til lokalet og restauranten

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din restaurant med privatlokale. Det kunne bl.a være ønsker til plads, egen bar eller menu mv.

2

Vi finder de bedste restauranter med privatlokale

Vi matcher din forespørgsel med de tre restauranter med privatlokale, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

3

Du kontaktes med op til tre tilbud på et privatlokale på en restaurant

Du vil herefter modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste restauranter med privatlokale, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med.

FAQ om restauranter med privatlokaler

Et privatlokale på en restaurant er et dedikeret rum, hvor du og dine gæster kan nyde en intim og personlig oplevelse. Typisk er der mulighed for tilpasning af menu og indretning, dedikeret servicepersonale og fuld privathed, er det den perfekte løsning til en række begivenheder, lige fra fødselsdage og bryllupper til firmaarrangementer og intime middage.

...

På vores platform kan du finde et stort udvalg af restauranter, der tilbyder private lokaler til arrangementer. Med vores oversigt kan du nemt og hurtigt få et overblik over de mange muligheder og finde den perfekte restaurant til din begivenhed. 

...

Når du skal afholde en begivenhed, kan en restaurant med privatlokale være den perfekte løsning. Overvej hvilken type selskab du skal holde, og vælg derefter en restaurant med et lokale, der passer til dit formål. Skal du holde en fest eller familiebegivenhed, kan et mere afslappet lokale med personlig service være velegnet. Hvis det er en forretningsmiddag, kan du foretrække et mere formelt lokale med tekniske faciliteter.

...

Når det kommer til afregning af drikkevarer på en restaurant med privatlokale, er der flere muligheder. Du kan vælge mellem vin og vand på bordene eller fri bar, hvor betaling kan ske per genstand eller som et engangsbeløb. Det er vigtigt at afklare med restauranten, hvilke muligheder de tilbyder, da det kan variere fra sted til sted.

...

En forplejningspakke er en samlet pakke af måltider og drikkevarer, der tilbydes af en restaurant eller eventvirksomhed som en løsning til arrangementer eller begivenheder. Forplejningspakker kan omfatte alt fra en simpel kaffe- og te-service til en omfattende buffet eller middag inklusive forret, hovedret og dessert. Ofte kan man også tilføje drikkevarer eller andre tilbud til forplejningspakken. Forplejningspakker kan normalt tilpasses efter behov og præferencer og kan være en praktisk måde at sikre, at dine gæster får noget at spise og drikke til din begivenhed uden at skulle bekymre sig om bestilling og betaling af enkeltretter og drikkevarer.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark