Find selskabslokaler med mad

Få det største overblik over steder, som har selskabslokaler og forplejning

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for selskabslokaler med mad

FAQ om selskabslokaler med mad

Prisen på et selskabslokale med mad afhænger af flere faktorer, såsom begivenhedens art, lokalets størrelse og antallet af deltagere. Hos Evarto har vi gjort det så overskueligt som muligt for dig at se de forskellige forplejningsmuligheder, der er tilgængelige hos vores samarbejdspartnere. På deres respektive sider her på platformen kan du se deres pakkeløsninger. Typisk kan man leje et selskabslokale med mad og drikke for 600-1.200 kr. pr. gæst.

...

Muligheden for overnatning kan være yderst behagelig for dine gæster og er en god ting at overveje, når du skal leje et selskabslokale med mad. Hvis dine gæster kommer langvejs fra, og overnatning er inkluderet, kan det hjælpe dem med at være mere til stede og slappe af. Hvis dine gæster derimod kommer fra området, er det måske ikke nødvendigt med overnatning. Desuden afhænger det også meget af formålet og den ønskede afvikling af begivenheden.

...

Det er en god idé at have overvejelser omkring lokationsønsker, når du skal leje et selskabslokale. Hos Evarto finder du et bredt udvalg af steder med stor diversitet i omgivelserne, hvilket sikrer, at du finder det ideelle sted til din begivenhed.

...

Indretningen af selskabslokaler kan variere fra sted til sted, når du booker et selskabslokale med mad. Derfor anbefaler vi hos Evarto, at du undersøger dine muligheder for selv at dekorere selskabslokalet, inden du booker det.

...

Hvis du har planlagt underholdning, dans, musik eller andre aktiviteter, som stiller specifikke krav til faciliteterne, er det en god idé at undersøge dine muligheder, inden du booker. Det kan også være vigtigt at tage hensyn til særlige gæster med handicap eller gangbesvær, så kan det være en god idé at informere dig om de tilgængelige faciliteter på forhånd.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark