Find selskabslokaler i Odense

Søg her og få det største overblik over festlokaler i og omkring Odense

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for festlokaler og selskabslokaler i Odense

FAQ om selskabslokaler i Odense

Priserne for at booke et selskabslokale inklusiv fuld forplejning i Odense kan variere fra 500 kr. til 1000 kr. eller mere, afhængigt af lokalets størrelse, faciliteterne og den ønskede dato og tidspunkt.

...

Odense er en alsidig by, der byder på mange interessante oplevelsesmuligheder. Hos Evarto kan vi anbefale et besøg i Odense Zoo, hvor gæsterne kan møde mange spændende og eksotiske dyr fra hele verden. Ønsker du at krydre festen med en kulturel oplevelse? Så læg vejen forbi H.C. Andersens hus og bliv klogere på, hvordan den verdensberømte forfatter skrev sine velkendte eventyr.

...

Det kan være en god idé at overveje, om der er særlige aktiviteter til festen, som stiller krav til lokalet. Hvis der eksempelvis skal være optrædener, kan det være en fordel, hvis lokalet har et sceneområde samt højtaler- og mikrofonudstyr. Hvis du planlægger en sommerfest, kan det også være relevant at have adgang til et terrassemiljø, således at festen kan flyttes udenfor, hvis vejret tillader det.

...

Når du skal arrangere en fest, er det en god idé at overveje, hvilken type forplejning der skal serveres til gæsterne. En populær løsning er en buffet, hvor gæsterne har mulighed for at prøve mange forskellige retter. Alternativt kan du vælge en portionsanrettet menu, som giver festen et mere eksklusivt præg. Hos Evarto kan du blive klogere på, hvilken type forplejning de enkelte steder tilbyder, ved at besøge deres side her på Evarto.

...

Placeringen af selskabslokalet kan være af stor betydning, når der skal afholdes fester. Hvis du forventer, at mange gæster vil ankomme med offentlig transport, kan det overvejes at placere selskabslokalet i nærheden af Odense Banegård, således at gæsterne kan tage toget direkte til Odense fra hele Danmark. Hvis det derimod er vigtigt med naturprægede omgivelser til din fest, kan vi anbefale at søge efter et selskabslokale i udkanten af Odense.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark