Find selskabslokaler i Aalborg

Udforsk 2397+ unikke festlokaler fordelt i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for festlokaler og selskabslokaler i Aalborg

FAQ om selskabslokaler i Aalborg

Prisen på selskabslokaler varierer bredt og afhænger blandt andet af forplejning, omgivelser og hvor eksklusive rammerne skal være. For et aftenarrangement i Aalborg fra kl. 17-02, inklusive lokaler og fuld forplejning, vil prisen typisk ligge et sted imellem 500-1200 kr. per kuvert. Hvis I leder efter en mere budgetvenlig løsning, kan vi anbefale at leje et lokale uden forplejning på Evarto. Her kan man forvente at betale en samlet pris i omegnen af 3000 kr. til 10000 kr., afhængigt af størrelsen af lokalet.

...

Hvis du ønsker en uforglemmelig fest, men mangler idéer til underholdning, har Evarto nogle gode forslag. Hvis du vil have underholdningen i selve festlokalet, kan du arrangere en konkurrence, f.eks. en quiz eller karaoke, og finde sjove præmier til vinderne. Du kan også leje en selfiebooth fra Myselfie, hvor gæsterne kan tage alle mulige selfies. Alternativt kan du tage gæsterne med til Aalborg Teater, hvor der jævnligt er kulturelle og musiske optrædener.

...

Der findes selskabslokaler af enhver art spredt ud over hele Aalborg. Ønsker I at afholde festen et let tilgængeligt sted for alle gæster, kan I med fordel vælge et sted i centrum af Aalborg. Herfra er det også muligt at fortsætte festen på den berømte Jomfru Ane Gade. Hvis I foretrækker at feste uforstyrret eller være omgivet af naturskønne omgivelser, kan vi anbefale at booke et selskabslokale i udkanten af Aalborg.

...

I Aalborg kan du finde både hoteller, restauranter og alternative steder med selskabslokaler. Hvis du skal afholde en større fest med flere hundrede gæster, er det typisk eventsteder og hoteller, der bedst kan imødekomme kravene til plads og kapacitet. Hvis du derimod skal holde en mindre og mere intim fest, kan du vælge en hyggelig lille café eller et privat lokale på din foretrukne restaurant.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark