Find selskabslokaler på Refshaleøen

Få det største overblik over festlokaler i og omkring Refshaleøen

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for selskabslokaler Refshaleøen

FAQ om selskabslokaler på Refshaleøen

Refshaleøen er en unik og spændende destination med masser af industrielt inspireret arkitektur og atmosfære. Det er også tæt på Københavns centrum og er let tilgængeligt med offentlig transport eller bil. Derudover har Refshaleøen en blomstrende kreativ scene med mange kulturelle og kunstneriske aktiviteter og attraktioner, som kan give en ekstra dimension til dit arrangement.

...

Refshaleøen har oplevet en stigende popularitet som et eftertragtet område i København. Derfor anbefales det at booke et selskabslokale på Refshaleøen mindst 3-6 måneder før din begivenhed, især hvis du planlægger at holde den i højsæsonen eller i weekender. Dette giver dig tilstrækkelig tid til at vælge det rette sted, planlægge og koordinere alle detaljer og sikre, at alt er på plads til din begivenhed. For større begivenheder eller bryllupper kan det være en god idé at booke selskabslokalet endnu tidligere, så du kan sikre dig, at du får det ønskede sted til din begivenhed. 

...

Der er mange fantastiske selskabslokaler at vælge imellem på Refshaleøen. Nogle populære muligheder inkluderer Copenhagen Contemporary, Af/krog, og Lynetten café- og restaurant og Halvandet & Kabelhallerne.

 

...

En af de største fordele ved at bruge Evarto er, at du kan spare tid og kræfter ved at søge efter selskabslokaler selv. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder og giver dig mulighed for at sammenligne priser og faciliteter for at finde det bedste lokale til din begivenhed.

...

Ja, mange selskabslokaler på Refshaleøen kan tilpasses efter dit behov og præferencer. Du kan normalt vælge mellem forskellige menuer og tilpasningsmuligheder for at imødekomme dine behov og præferencer.

...

Der er mange forskellige former for underholdning, man kan arrangere på Refshaleøen, herunder live musik, DJ's, danseoptrædener, magi shows, ølsmagning, madlavning og kunstværksteder.

...

Evarto er en online platform, der hjælper dig med at finde og booke de bedste selskabslokaler på Refshaleøen. Du kan søge efter lokaler, sammenligne priser og faciliteter, og sende en forespørgsel på din begivenhed direkte fra vores hjemmeside.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark