Find selskabslokaler på Frederiksberg

På Evarto får du det største overblik over festlokaler på Frederiksberg

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for selskabslokaler Frederiksberg

FAQ selskabslokaler på Frederiksberg

Prisen på et selskabslokale på Frederiksberg afhænger af flere faktorer, såsom varigheden af arrangementet, valg af forplejning og hvor eksklusive rammerne skal være. Et festarrangement fra kl. 18 til 02 med selskabslokale, forplejning, drikkevarer ad libitum og service koster typisk mellem 700 kr. og 1200 kr. per kuvert. Hvis du søger en mere budgetvenlig løsning, kan du leje et lokale uden forplejning. Her betales en samlet pris, som typisk spænder mellem 3000 kr. til 10000 kr., afhængig af størrelsen af selskabslokalet.

...

Skal I feste til de lyse morgentimer, eller er der gæster, som kommer langvejsfra? Så kan vi anbefale at undersøge, om gæsterne har behov for overnatningsmuligheder. Det kan være bekvemt for gæsterne med et sted, hvor man bare kan indlogere sig på et værelse, når festen er slut. Hvis du har fundet det perfekte selskabslokale, men overnatning ikke udbydes på stedet, kan det være en god idé at undersøge og informere gæsterne om overnatningsmuligheder i Frederiksberg-området.

...

Når man skal stå for et arrangement, er mad ofte centralt for de overvejelser, man gør sig. Mange steder på Evarto tilbydes full-service, hvor man slipper for alt det praktiske, der er forbundet med forplejning. Ønsker du at skabe en formel setting, kan portionsanretninger fungere godt, da man kan blive siddende undervejs i arrangementet og undgå trafik, som kan opstå ved et buffetbord. Hvis du vil bringe hele familien og vennegruppen sammen, kan en alsidig buffet være det perfekte valg. Det er populært for både børn og voksne, da der er mange muligheder, og dermed er der god sandsynlighed for, at der er noget for alle. Du kan også vælge et selskabslokale uden forplejning, hvis du selv vil stå for maden. Det er f.eks. en god idé, hvis alle gæster skal tage en ret med, eller hvis du ønsker at medbringe maden udefra eller fra eget køkken.

...

Planlægger man at afholde årets fest, skal der selvfølgelig være underholdning på programmet. Interaktiv underholdning som "gæt og grimasser" kan efterlade selskabet i grinekramper og blive det indslag, som festen huskes for. Foretrækker man derimod at overlade underholdningen til en professionel, kan det være en god idé at starte aftenen med en standupkomiker. Det sænker gæsternes barriere og sikrer et samtalegrundlag resten af aftenen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark