Find konferencelokaler i København

Få det største udvalg af konferencelokaler i København og se priser og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencelokaler København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker for din konference i København.

2

Vi finder de bedste konferencesteder i København

Vi kigger markedet igennem, og forsøger på bedst mulig vis, at imødekomme din beskrivelse af din konference.

3

De kontakter dig med deres bud på din konference

Når vi har fundet de tre bedste matches, vil du blive kontaktet af de forskellige konferencesteder per mail eller telefon, hvor du frit kan vælge, hvilket tilbud der tiltaler dig mest.

FAQ om konferencelokaler i København

Man kan med fordel overveje, om man søger et enkelt konferencelokale eller måske et større konferencecenter, hvilket typisk afhænger af antallet af konferencedeltagere. Derefter kan et væsentligt aspekt være, om der skal være mulighed for overnatning og forplejning.

...

København er en moderne storby, der byder på et væld af muligheder. I den indre by mærkes byens puls, og oplevelserne og inspirationen hentes lige uden for døren. Byen har gode forbindelser med metro og bus, og derfor er det meste af København let tilgængeligt for konferencedeltagere, der vælger offentlig transport som transportmiddel. Hvis konferencedeltagere er bosiddende uden for København og ankommer i bil, kan man overveje konferencelokaler i udkanten af byen, således at det er lettere at komme frem. Derudover er der typisk flere parkeringspladser tilknyttet konferencelokaler uden for centrum.

...

Der er flere ting, der er relevante at tage højde for, når du skal vælge tidspunkt for konferencen. Er det morgen, middag eller aften, så er behovene for mad og drikke forskellige. Hvis konferencen foregår en mørk vinteraften, spiller udsigten måske ikke en lige så stor rolle, som hvis det er en lys sommerdag.

...

Det er relevant at overveje konferencens varighed og indhold, når du skal beslutte, hvornår på året konferencen skal afholdes. Skal der foregå udendørs aktiviteter undervejs, kan du overveje, om du skal vælge en sommermåned, hvor vejret typisk er bedre. Der kan også være et prismæssigt incitament i at afholde konferencen i en periode, som ikke nødvendigvis er populær, hvilket typisk er i vintermånederne.

...

Det er væsentligt at overveje, hvilke specifikke faciliteter du har brug for. Er der behov for en overnatningsmulighed, kan du overveje et konferencehotel. På den måde er konferencestedet og overnatningen samlet. Derudover ønsker nogle, at der f.eks. tilbydes en aftenmenu i restauranten, muligheder for fitness eller gode udendørsområder, som byder op til f.eks. en gå- eller løbetur.

...

København er fyldt med både historiske, kulturelle og spændende oplevelser, der kan bringe stor værdi til konferencedeltagerne. Det er en god idé at undersøge, om der foregår noget i nærheden af, hvor konferencen afholdes, så du kan anbefale deltagerne aktiviteter, de kan bruge tid på i eventuelle frirum under konferencen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark