Find konferencelokaler på Sjælland

Udforsk 2393+ unikke konferencelokaler på Sjælland

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte konferencelokaler på Sjælland

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for konferencelokaler på Sjælland

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencelokale på Sjælland

Forklar hvad du forventer af et konferencelokale på Sjælland. Det er relevant for os at kende dine præferencer i forhold til lokalestørrelse, område og antal deltagere.

2

Vi finder de bedste konferencesteder ud fra din ønsker

Vi undersøger hvilke konferencelokaler på Sjælland, der bedst matcher dine præferencer. Derefter kontakter vi konferencestederne, og får dem til at kontakte dig.

3

Stederne med de perfekte konferencelokaler kontakter dig

Tre steder kontakter dig med et uforpligtende tilbud på konferencelokaler. Er der et match imellem dine krav til et konferencelokale og et af tilbuddene, så kan du vælge at gå videre med det.

FAQ om konferencelokaler på sjælland

Prisen for at booke et konferencelokale på Sjælland ligger ofte i området fra ca. 350 kr. til 750 kr. per person for en heldagskonference. Dette inkluderer adgang til faciliteter og forplejning såsom kaffe, snacks, morgenmad og frokost. Prisen kan dog svinge betydeligt baseret på faktorer som lokationens prestige, valg af forplejning og konferencens varighed.

...

Det kan være relevant med en overnatningsmulighed på konferencen, hvis du forventer udenlandske gæster eller hvis konferencen strækker sig over flere dage. Det er oplyst på det enkelte steds side på Evarto, om de tilbyder overnatning. Du kan klikke her for at se alle konferencelokaler på Sjælland, hvor det er muligt at overnatte på stedet.

...

Der findes mange skønne konferencelokaler på Sjælland, både i byerne og på landet. På landet vil du opleve, at der ofte er en mere fredfyldt stemning, rolige omgivelser og mange steder med mulighed for at opleve naturen. En konference på landet kan være den rette løsning, hvis formålet med konferencen f.eks. er at trække gæsterne ud af hverdagens stressende hamsterhjul. Ønsker man derimod konferencelokaler i byen, er fordelen, at der ofte er bedre transportmuligheder til og fra konferencelokaler med offentlig transport.

...

Det kan være svært at vurdere, hvor stort et konferencelokale, man har behov for. Du kan tage udgangspunkt i retningslinjer for pladskapacitet i det enkelte konferencelokale. Hvis du har planer om sceneoptræden, opstilling af stande eller andet, der kræver plads, så sørg for at nævne det i den forespørgsel, du sender til det pågældende sted.

...

Faciliteterne varierer afhængigt af den specifikke lokation, men generelt tilbyder de moderne konferencelokaler, AV-udstyr, forplejning og professionel service for at sikre, at din konference eller begivenhed forløber problemfrit.

...

Mange steder med konferencelokaler tilbyder prispakker med forplejning. En simpel og budgetvenlig løsning kan være en pakke med f.eks. te, kaffe, vand og en lille snack. Foretrækker man derimod, at forplejning skal indgå som en stor del af programmet, kan man vælge en portionsanrettet frokost eller aftenmenu.

...

At planlægge en konference involverer flere trin. Start med at definere formålet, vælg en dato og beliggenhed, identificer målgruppen, og opret en budgetplan. Derefter skal du booke konferencelokalerne, invitere talere og deltagerne, og organisere logistikken.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark