Find konferencelokaler på Sjælland

Få overblik over konferencelokaler på Sjælland og se deres mødepakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencelokaler Sjælland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencelokale på Sjælland

Forklar hvad du forventer af et konferencelokale på Sjælland. Det er relevant for os at kende dine præferencer i forhold til lokalestørrelse, område og antal deltagere.

2

Vi finder de bedste konferencesteder ud fra din ønsker

Vi undersøger hvilke konferencelokaler på Sjælland, der bedst matcher dine præferencer. Derefter kontakter vi konferencestederne, og får dem til at kontakte dig.

3

Stederne med de perfekte konferencelokaler kontakter dig

Tre steder kontakter dig med et uforpligtende tilbud på konferencelokaler. Er der et match imellem dine krav til et konferencelokale og et af tilbuddene, så kan du vælge at gå videre med det.

FAQ om konferencelokaler på sjælland

Det kan være svært at vurdere, hvor stort et konferencelokale, man har behov for. Du kan tage udgangspunkt i retningslinjer for pladskapacitet i det enkelte konferencelokale. Hvis du har planer om sceneoptræden, opstilling af stande eller andet, der kræver plads, så sørg for at nævne det i den forespørgsel, du sender til det pågældende sted.

...

Der findes mange skønne konferencelokaler på Sjælland, både i byerne og på landet. På landet vil du opleve, at der ofte er en mere fredfyldt stemning, rolige omgivelser og mange steder med mulighed for at opleve naturen. En konference på landet kan være den rette løsning, hvis formålet med konferencen f.eks. er at trække gæsterne ud af hverdagens stressende hamsterhjul. Ønsker man derimod konferencelokaler i byen, er fordelen, at der ofte er bedre transportmuligheder til og fra konferencelokaler med offentlig transport.

...

Mange steder med konferencelokaler tilbyder prispakker med forplejning. En simpel og budgetvenlig løsning kan være en pakke med f.eks. te, kaffe, vand og en lille snack. Foretrækker man derimod, at forplejning skal indgå som en stor del af programmet, kan man vælge en portionsanrettet frokost eller aftenmenu.

...

På Sjælland har du mulighed for at vælge placering og omgivelser, der har lidt af hvert. I København finder du konferencelokaler, som er i gåafstand til populære seværdigheder, restauranter og gågader. Det giver gæsterne en bekvem mulighed for at få oplevelsesværdi. Ønsker du derimod, at konferencen skal foregå uden for hovedstaden, finder du konferencelokaler overalt på Sjælland, som er placeret midt i den smukke danske natur. Her finder du lokaler i historiske områder, skove eller langs en kyststrækning.

...

Det kan være relevant med en overnatningsmulighed på konferencen, hvis du forventer udenlandske gæster eller hvis konferencen strækker sig over flere dage. Det er oplyst på det enkelte steds side på Evarto, om de tilbyder overnatning. Det er også muligt at sortere din søgning, så du kun får vist konferencelokaler, hvor det er muligt at bestille overnatning.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark