Book konferencelokaler på Nordsjælland

Få det største udvalg af konferencelokaler i Nordsjælland og se priser og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencelokaler Nordsjælland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Ønsker til konferencelokaler på Nordsjælland

Beskriv de krav du har til konferencelokaler på Nordsjælland. Det er relevant, hvor mange der deltager i din konference, hvor du tænker den skal afholdes, og hvilke præferencer du har til forplejning.

2

Vi finder de bedste bud på konferencelokaler

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, og finder de konferencelokaler, som bedst matcher dine forventninger.

3

Du bliver kontaktet med op til tre tilbud

Op til tre steder vil nu kontakte dig med et tilbud på et konferencelokale i Nordsjælland. Er der et lokale, som matcher dine forventninger, kan du vælge at gå videre med tilbuddet!

FAQ vedrørende konferencelokaler på Nordsjælland

Nordsjællands placering er ideel, hvis du ønsker at afholde din konference i rolige omgivelser, men samtidig i nærheden af København. Det kan være udfordrende at finde parkeringspladser i København, så det er en god idé at afholde konferencen i Nordsjælland, hvor parkeringsforholdene typisk er bedre. Gæster, der vælger at ankomme med offentlig transport, behøver heller ikke bekymre sig, da der er jævnlige togafgange mellem København og Nordsjælland. Nordsjælland er berømt for Den Danske Riviera, en betegnelse der dækker over den nordsjællandske kyst. Hvis det er vigtigt for dig og dine gæster med fortryllende omgivelser, så er det oplagt at vælge et konferencelokale langs Den Danske Riviera.

...

På Evarto finder du konferencelokaler i enhver størrelse og stil. Det er derfor vigtigt at overveje, hvilke attributter ved konferencelokalet der er vigtige for dit formål. Overnatningsmuligheder på stedet, en stor terrasse eller noget helt tredje kan være afgørende for dit valg. I din søgning på Evarto kan du bruge filteret til kun at få vist konferencelokaler med de tilhørende faciliteter, der er afgørende for dit valg.

...

De fleste konferencelokaler på Nordsjælland tilbyder fuld service, hvilket betyder, at du ikke behøver stå for forplejning, servering eller oprydning. På Evarto kan du være kræsen, da der er konferencesteder med en bred vifte af madoplevelser. Om du ønsker mad fra eksotiske køkkener, en udsøgt fransk menu eller gammeldags dansk mad, kan du finde det i et konferencelokale på Nordsjælland. Du kan lade dig inspirere på Evarto, hvor du finder billeder af det enkelte konferencesteds udvalgte menuer.

...

Nordsjælland er let tilgængeligt, både med egen bil og offentlig transport. Fra København kan man køre til Nordsjælland via enten Helsingørmotorvejen eller Hillerødmotorvejen. For konferencedeltagere fra Jylland er der mulighed for at tage en færgeforbindelse til Sjællands Odde eller køre over Fyn og tage Storebæltsbroen. Alternativt tilbyder DSB togforbindelser til Nordsjælland fra hele landet."

...

Om konferencen skal foregå indendørs eller udendørs, afhænger af formålet med konferencen og årstiden, hvor den afholdes. Hvis der er behov for pladskrævende aktiviteter eller hvis du ønsker, at deltagerne skal nyde det gode vejr, kan det være en god idé at holde konferencen udendørs. På Evarto kan du filtrere dine søgeresultater, så du kun ser konferencelokaler med havemiljøer eller terrassemiljøer.

...

En konference kan vare alt fra et par timer til flere dage. På hvert enkelt sted kan du finde prispakker, hvor du kan læse varigheden af den specifikke pakke.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark