Find dit konferencecenter i København

Få overblik over konferencecentre i København og se deres mødepakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencecenter København

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til en konference i København

Uddyb dine forventninger til et konferencecenter i formularen. Kom ind på hvor mange der deltager i konferencen, præferencer i forhold til forplejning og om der skal være mulighed for overnatning.

2

Vi finder de bedste konferencecentre i København

Ud fra din beskrivelse vil vores bookingkonsulenter screene markedet og finde de tre bedste konferencecentre i København, der matcher dine ønsker.

3

Du får et tilbud direkte fra konferencecentrene

De udvalgte konferencecentre kontakter dig via mail med tre uforpligtende tilbud, som har mulighed for at afholde din konference. Det er nu op til dig at vurdere, om et af stederne skal afholde din konference.

FAQ om konferencenter i København

Hvis man ikke bor i København, kan det være en god idé at tage på sightseeing under en konference i byen. Populære sightseeingture inkluderer kanalrundfarter, hop-on-hop-off-busture eller guidede cykelture, som giver mulighed for at se byens seværdigheder på en afslappet måde.

...

Det er vigtigt at tage højde for ens forventninger til konferencecentret, herunder AV-udstyr, bord- og stoleopstilling samt omfanget af forplejning. De fleste konferencecentre tilbyder komplette selskabspakker med forplejning, og man kan vurdere, om en af stedets pakker lever op til ens ønsker.

...

Når man sender invitationer ud til sine deltagere, kan det være en god idé at inkludere relevant praktisk information om konferencen, såsom parkeringsforhold, forplejning og køreplaner for offentlig transport. Dette giver deltagerne mulighed for at forberede sig bedst muligt til konferencen.

...

Hvor stort et konferencecenter, man har brug for, afhænger i høj grad af antallet af deltagere, ønsket bord- og stoleopstilling samt behovet for plads til andre aktiviteter, såsom networking eller spisning. På Evarto kan man se pladskapaciteten for det enkelte konferencecenter, men hvis man stadig er i tvivl, kan man tage en dialog med konferencecentret og få rådgivning omkring ens krav til konferencen.

...

Offentlig transport, såsom tog eller bus, kan være en billig og simpel løsning til at komme til konference i København. DSB's tog kører fra hele Danmark til København.

 

 

 

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle konferencesteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark