Book et konferencecenter i København

Søg efter konferencecentre i København og se deres prispakker

Lad os finde , som matcher dine ønsker

De bruger allerede Evarto

Udvalgte konferencecentre i København

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for konferencecentre i København

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til en konference i København

Uddyb dine forventninger til et konferencecenter via formularen. Angiv antallet af deltagere til konferencen, dine præferencer vedrørende forplejning samt eventuelle behov for overnatningsmuligheder.

2

Vi finder de bedste konferencecentre i København

Baseret på din beskrivelse vil vi undersøge markedet og identificere de tre konferencecentre i København, som bedst matcher dine specifikationer og ønsker.

3

Du får et tilbud direkte fra konferencecentrene

De konferencecentre, som er blevet udvalgt, vil kontakte dig via e-mail med tre uforpligtende tilbud, der alle er i stand til at facilitere din konference. Herefter er det op til dig at vurdere, hvilket af disse konferencecentre der skal afholde din konference.

FAQ om konferencentre i København

Gennemsnitsprisen for at booke et konferencecenter i København er cirka 650 kr. pr. deltager for en heldagskonference inkl. fuld forplejning og service. Prisen kan variere afhængigt af valg af forplejning, konferencens varighed og faciliteterne på stedet og kan derfor nemt være enten lavere eller højere.

...

Ja, det er muligt for gæster at overnatte på de fleste konferencecentre i København. På den måde kan gæsterne både deltage i konferencen og have et behageligt ophold på stedet. Klik her for at se alle konferencecentre i København, hvor gæsterne har mulighed for at overnatte. Konferencecentrene tilbyder et bredt udvalg af værelser og faciliteter, der passer til forskellige præferencer og budgetter.

...

Offentlig transport, såsom tog eller bus, kan være en billig og simpel løsning til at komme til konference i København. DSB's tog kører fra hele Danmark til København. Konferencedeltagere der allerede befinder sig i København, kan bruge byens metro til nemt og hurtigt at komme omkring i hovedstaden.

...

For konferencedeltagere, der ikke er bosat i København, åbner byen dørene for en spændende mulighed for sightseeing undervejs i konferencen. Populære sightseeingture inkluderer kanalrundfarter, hop-on-hop-off-busture eller guidede cykelture, som giver mulighed for at se byens seværdigheder på en afslappet måde.

...

Hvor stort et konferencecenter, man har brug for, afhænger i høj grad af antallet af deltagere, ønsket bord- og stoleopstilling samt behovet for plads til andre aktiviteter, såsom networking eller spisning. Små konferencer med færre end 100 deltagere kan ofte finde passende plads i mindre mødelokaler eller hoteller. På den anden side vil større konferencer med flere tusinde deltagere sandsynligvis kræve et stort konferencecenter. På Evarto kan du finde information om pladskapaciteten for hvert enkelt konferencecenter.

...

Når man sender invitationer ud til sine deltagere, kan det være en god idé at inkludere relevant praktisk information om konferencen, såsom parkeringsforhold, forplejning og køreplaner for offentlig transport. Dette giver deltagerne mulighed for at forberede sig bedst muligt til konferencen.

...

Det er afgørende at nøje overveje ens forventninger til konferencecenteret, herunder aspekter som AV-udstyr, bord- og stoleopstilling samt det ønskede niveau af forplejning. Mange konferencecentre tilbyder omfattende prispakker, der inkluderer forskellige forplejningsmuligheder, og det er en god idé at vurdere, om en af disse pakker matcher ens specifikke behov og ønsker

...

For at planlægge en konference skal du først fastlægge mål og budget. Derefter vælger du dato, sted og skaber et program med talere og aktiviteter. Til sidst bør du koordinere logistik som indkvartering og forplejning.

...

Den mest populære varighed for en konference er cirka 8 timer. De fleste konferencecentre i København tilbyder prispakker, der kan imødekomme denne varighed på forskellige tidspunkter af døgnet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark