Book julefrokost i Fredericia i 2023

Søg blandt stederne i Fredericia til en julefrokost og se deres julefrokostpakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for julefrokost Fredericia

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Beskriv kort og præcist hvilke ønsker du har til julefrokosten i Fredericia. Herunder kan du komme ind på dine præferencer til julemenu, julefrokostens placering samt varigheden af arrangementet.

2

Vi finder de bedste til at imødekomme dine ønsker

Vi sender din forespørgsel videre til de steder i Fredericia, der bedst kan imødekomme dine ønsker til årets julefrokost.

3

De kontakter dig med deres bud på årets julefrokost

De udvalgte steder kontakter dig med deres tilbud på jeres julefrokost. Nu er det op til dig at vurdere, om en af stederne skal danne ramme om årets julefrokost.

FAQ om afvikling af en julefrokost i Fredericia

Antallet af gæster kan have stor betydning for valg af det rette lokale i Fredericia, der kan imødekomme jeres behov. På Evarto kan du på de enkelte steders side se, hvor mange deltagere der er plads til i lokalerne. Til nogle julefrokoster kan det dog være nødvendigt med ekstra plads. Da julefrokoster ofte afholdes i vintermånederne, kan det være en god idé at have tilstrækkelig plads til at alle aktiviteter i løbet af aftenen kan foregå indendørs. Du kan også overveje, om der skal være et dansegulv eller et område til optræden.

...

En julefrokost i Fredericia kan variere meget med hensyn til budget. Der er mange parametre, der har indflydelse på kuvertprisen, såsom varigheden af arrangementet, valget af forplejning, lokationen og om der skal tilbydes overnatning. Generelt er der en tæt sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan besøge de enkelte steders side på Evarto for at få mere information om prisen og hvad der er inkluderet i prispakkerne. En julefrokost i Fredericia koster typisk mellem 400 kr. og 1200 kr. per kuvert.

...

Underholdning er en vigtig del af julefrokosten, da det er med til at sætte stemningen. Du kan overveje, om underholdningen skal tage form af aktiviteter, som I selv deltager i, eller om der skal hyres underholdning udefra. Til en julefrokost kan man booke liveoptrædener, såsom musikere, en stand-up komiker eller en DJ. Alternativt kan man arrangere aktiviteter, som engagerer gæsterne, såsom den traditionsbundne pakkeleg eller en julequiz.

...

Det er ikke sikkert, at alle gæster har bopæl i Fredericia. For gæster, der kommer langvejs fra, kan det være en fordel, hvis der er mulighed for overnatning på stedet, hvor julefrokosten afholdes. Alternativt kan man arrangere offentlig transport frem og tilbage. Der er direkte togforbindelser fra København, Odense og Aarhus til Fredericia.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark