Find kursuslokaler på Fyn

Få det største overblik over steder med kursuslokaler på Fyn og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for kursuscenter Fyn

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv hvordan du ønsker dit kursus afviklet

Lav en forespørgsel med de præferencer og krav du har til de kursuscentre på Fyn, som skal byde ind på dit kursus.

2

Vi finder de bedste på Fyn til netop dit kursus

Vi gennemsøger markedet, og finde de tre kursuscentre på Fyn, som vil matche dine behov bedst muligt.

3

Du modtager dine tilbud fra de udvalgte kursuscentre

Du bliver via mail eller telefon direkte kontaktet af de udvalgte kursussteder, hvorefter du forhåbentligt kan tage en valg om, hvor dit kursus skal afholdes.

FAQ om booking af et kursuscenter på Fyn

Hvis et kursus strækker sig over flere dage, kan det være relevant at vælge et kursuscenter på Fyn, hvor kursisterne har mulighed for at overnatte. Her på Evarto tilbyder de fleste kursuscentre overnatning, så man kan booke både kursuslokaler og overnatning samlet.

...

Hvis kurset strækker sig over flere dage, kan der være større krav og ønsker til omgivelserne end hvis kurset blot varer et par timer. Det kan være ønskeligt, at kursuscentret på Fyn ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er gode muligheder for en gåtur, frisk luft og ro omkring sig. Der kan også være praktiske overvejelser i forhold til let tilgængelighed af offentlig transport, især hvis kursisterne kommer fra forskellige dele af landet.

...

Hvor store kursuslokaler, man har brug for, afhænger naturligvis af, hvor mange kursister, der skal deltage. Hvis der er særlige pladskrav til øvelser eller demonstrationer, skal dette også tages med i betragtningen, når man skal vælge kursuslokaler. Man kan indtaste antallet af kursister, som man forventer deltager i kurset, øverst på siden her på platformen, og få vist de kursuscentre på Fyn, der bedst kan imødekomme kravene til pladskapacitet.

...

Der er mange muligheder for at kombinere et kursus med en oplevelse på Fyn. Hvis man ønsker at kombinere sit kursus med en oplevelse i naturen, kan man tage en eftermiddagsudflugt til Odense Zoo, hvor gæsterne kan komme helt tæt på nogle af verdens mest eksotiske dyr. Udover Odense Zoo kan man også besøge Fyns Hoved, som er en smuk nationalpark med mange vandrestier og naturskønne omgivelser. Der er også flere historiske seværdigheder på Fyn, såsom Egeskov Slot og Den Fynske Landsby, som kan give kursisterne en indsigt i Fyns historie og kultur.

...

Forplejning har en stor indflydelse på deltagernes samlede oplevelse af et kursus. Derfor tilbyder kursusstederne her på platformen prispakker, der passer til længden af kurset. Man kan vælge mellem forskellige forplejningsmuligheder, såsom lette snacks, frokostbuffet eller en mere omfattende middag. Det er vigtigt at overveje, hvilken type forplejning der passer bedst til ens kursus og deltagere. På kursuscentrenes sider kan man udforske de mange spændende og lækre muligheder for forplejning, og finde den løsning, der passer bedst til ens kursus.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre på Fyn

Find de ideelle steder til en konference på Fyn

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark