Find stedet til jeres vinterbryllup

Søg blandt et stort udvalg af steder for jeres vinterbryllup og se deres prispakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for vinterbryllup

FAQ om afholdelse af vinterbryllupper

Der er mange fordele ved at afholde et vinterbryllup. Om vinteren kan naturen være smuk og romantisk, og der er lavsæsonpriser på både steder og leverandører. Derudover er der mulighed for at tilføje unikke detaljer til jeres vinterbryllup, såsom sne, isskulpturer, en sæsonbestemt menu, specielt tøj og meget mere.

...

Til et vinterbryllup kan du vælge en kjole med lange ærmer eller en kappe, som både kan give dig varme og et elegant look. Derudover kan du vælge at tilføje en pels eller et faux fur wrap for at holde dig varm og give dig et glamourøst look.

...

Til et vinterbryllup kan det godt være koldt, især hvis dele af arrangementet skal være udendørs. Derfor kan du med fordel arrangere tæpper eller varmeapparater ved udendørsfaciliteterne. I kan også overveje at få serveret varme drikke som f.eks. gløgg eller varm kakao for at holde jeres gæster varme og glade.

...

At vælge menuen til et vinterbryllup er en god måde at skabe en sæsonbestemt og hyggelig atmosfære for dine gæster. Nogle eksempler på menuer, der passer godt til et vinterbryllup, kan være en buffet med varm suppe og bagværk, en taffel med traditionelle retter, en bøfhusmenu, en skaldyrsret eller en vegetarisk og vegansk menu. Det er vigtigt at inkludere en sæsonbestemt dessert, som passer perfekt til vinterbrylluppet. Det kunne for eksempel være en æbletærte, chokolademousse eller en fyldig ostekage med røde bær på toppen. Der er mange muligheder og sammensætninger af forskellige menuer, som passer godt sammen med et vinterbryllup.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark