Find og book stedet til et sommerbryllup

Få det største overblik over steder, som kan afvikle et sommerbryllup

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for sommerbryllup

FAQ om et sommerbryllup

At arrangere et sommerbryllup kan byde på mange fordele. Sommeren er ofte forbundet med solskin, varme og livfuldhed, hvilket kan tilføje en ekstra dimension af glæde og skønhed til den allerede særlige lejlighed.En af de mest betydelige fordele ved et sommerbryllup er det brede udvalg af udendørs lokationer, der kan benyttes. Man kan vælge at holde brylluppet på i en slotspark, i en smuk have eller tæt på havet. Udendørs bryllupper giver mulighed for at inkludere naturens skønhed i bryllupsdekorationen og kan ofte rumme flere gæster end indendørs lokaler. Sommerbryllupper giver også mulighed for en mere afslappet påklædning. I stedet for tunge dragter og kjoler kan gæsterne, brudeparret og brudepigerne bære lettere, mere behagelige tøj, hvilket kan bidrage til en mere afslappet og behagelig stemning. Endelig er sommeren en tid, hvor mange mennesker har ferie, hvilket betyder, at flere af dine gæster måske har mulighed for at deltage. Dette kan være særligt vigtigt, hvis du har familie og venner, der kommer langvejs fra for at fejre din store dag med dig.

...

Når man afholder et sommerbryllup, kan det være en god idé at overveje muligheden for overnatning på stedet. Hvis I planlægger at feste indtil solen står op eller hvis gæsterne kommer langvejsfra, kan det være yderst praktisk at have mulighed for overnatning ved det sted, hvor jeres bryllup afholdes. Det vil gøre det nemmere for jeres gæster og give dem en mere afslappet og behagelig oplevelse.

...

Hvis brylluppet afholdes udendørs, kan det på grund af det danske klima være en rigtig god idé at have en backup-plan til sit bryllup, hvis vejret skulle vise sig imod en. Man kan f.eks. sørge for, at der er telte eller andre muligheder for overdækning til rådighed eller mulighed for at flytte indendørs. Hos Evarto er stederne erfarne i at arrangere bryllupper, så I kan være sikre på at få professionel erfaring med i pakken.

...

Sommerbryllupper giver masser af spændende og interessante muligheder for dekoration. Det er oplagt at bruge naturlige elementer og temaer som blomster og planter til et sommerbryllup Du kan også overveje at skabe en romantisk, vintage-stil eller boheme-tema, som passer perfekt til sommerbryllupsstemning. Brugen af farverig og stemningsfuld belysning kan også være en fantastisk idé til sommerbrylupper.

...

Når man planlægger et sommerbryllup, kan man sikre sig, at det er bæredygtigt ved at vælge en miljøvenlig lokation, servere bæredygtig og økologisk mad, minimere brugen af engangsprodukter, vælge lokale og sæsonbestemte blomster og dekorationer, opfordre til miljøvenlig transport, være energieffektive med belysning og slukke elektroniske apparater, og generelt kommunikere og opfordre til miljøvenlige valg. På den måde kan man fejre brylluppet med en positiv indvirkning på miljøet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark