Find steder til et kro bryllup

Søg blandt kroer i Danmark, hvor i kan afholde jeres bryllup og se deres prispakker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte hoteller og kroer til et bryllup i København

Udvalgte hoteller og kroer til et bryllup i Aarhus

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Roskilde
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for et kro bryllup

FAQ om kro bryllupper

Der er flere faktorer, der taler for et bryllup på en kro. Stederne befinder sig ofte i smukke og naturrige omgivelser, hvilket medvirker til en intim og hyggelig stemning under kro brylluppet. De fleste kroer tilbyder også skræddersyede pakkeløsninger, som kan tilpasses efter jeres ønsker og behov for jeres kommende kro bryllup. Muligheden for overnatning til et kro bryllup er også ofte nemt og ligetil, da de fleste kroer tilbyder overnatning.

...

At inddrage dine gæster i planlægningen af jeres kro bryllup kan være sjovt og anderledes. Der er flere måder, hvorpå I kan få input fra jeres gæster, når det kommer til planlægningen af jeres bryllup på kro. I kan f.eks. lave en Facebook-gruppe, hvor I løbende opdaterer med informationer omkring arrangementet, og hvor gæsterne kan komme med input og feedback. I kan også vedhæfte et spørgeskema til invitationen til kro brylluppet, som kan bruges til feedback eller gode idéer fra jeres gæster.

...

Hvis der kommer mange børn til jeres kro bryllup, kan det være en god idé at gøre festen mere familievenlig. Det kan bl.a. gøres ved at opstille aktiviteter til børnene, sørge for en børnemenu, inkludere børnene i ceremonien eller hyre en babysitter/børnepasser, så forældrene kan nyde brylluppet uden at skulle bekymre sig om deres børn. Det er også en god idé at informere gæsterne på forhånd om, at det er et familievenligt arrangement, så de ved, hvad de kan forvente, og kan planlægge derefter.

...

Jeres kro bryllup er en stor dag i jeres liv, og det er vigtigt at få dokumenteret den med gode og uforglemmelige billeder. En god idé er at lave en detaljeret skudliste i samarbejde med fotografen, så I ved, hvor og hvornår der skal tages billeder. Det er også en god idé, at fotografen har en tidsplan, så han eller hun ved, hvornår han eller hun skal være klar til at fange de store øjeblikke. Derudover er det vigtigt, at I føler jer godt tilpas med fotografen, da det kan gøre en stor forskel i forhold til resultatet af billederne. Slap af og nyd festen, så vil der helt sikkert være ærlige og fremragende billeder, der dokumenterer en uforglemmelig dag fra jeres kro bryllup.

...

Det er også en god idé at undersøge alternative overnatningsmuligheder i nærheden af kroen, som f.eks. campingpladser, Bed & Breakfasts eller hoteller, hvis der ikke er nok værelser på kroen til alle gæsterne. På den måde kan I sikre jer, at alle har et sted at overnatte, og at de kan få en god nats søvn efter en festlig dag på jeres kro bryllup.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark