Find og book dit mødelokale i Aarhus

Udforsk 560+ mødelokaler i Aarhus og se deres priser

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for mødelokaler i Aarhus

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et mødelokale i Aarhus

Giv en kort beskrivelse af hvilke ønsker du har til et mødelokale i Aarhus. Herunder hvor mange der deltager i mødet, hvor i Aarhus du foretrækker mødet afholdes og præferencer til forplejning.

2

Vi finder de bedste mødelokaler til dig

Vi undersøger markedet for mødelokaler i Aarhus, og finder de tre steder, som vi mener, bedst kan leve op til dine forventninger.

3

Du modtager tre tilbud på mødelokaler i Aarhus

De tre udvalgte steder med mødelokaler sender et tilbud til dig på mødelokaler i Aarhus. Nu er det op til dig at vurdere, om et af stederne skal danne ramme om dit næste møde.

FAQ om mødelokaler i Aarhus

Prisen for at booke et mødelokale i Aarhus til et dagsmøde varierer afhængigt af en række faktorer, herunder stedets beliggenhed i byen, mødets varighed, og hvilken forplejning der ønskes. Gennemsnits prisen på et dagsmøde i Aarhus spænder imellem 400 kr. til 700 kr. Dette inkluderer typisk leje af mødelokalet, AV-udstyr, forplejning som kaffe, te, vand og frokost.

...

Mødedeltagere i Aarhus kan opleve en række spændende aktiviteter og seværdigheder. Byen tilbyder en unik kombination af kulturelle oplevelser, historiske attraktioner og moderne arkitektur. Besøgende kan udforske ARoS kunstmuseum, nyde den historiske atmosfære i Den Gamle By, eller slappe af i de grønne områder som Marselisborg Slotshave. Aarhus tilbyder en unik kombination af historisk charme og moderne faciliteter, hvilket gør byen til et ideelt sted for mødedeltagere, der ønsker at udforske mere end blot mødelokalet.

...

Når du vælger et mødelokale i Aarhus, er det en god idé at overveje, hvor mødelokalet skal placeres. Et centralt mødelokale er praktisk, men hvis deltagerne kommer i bil, kan det være en god idé at booke et mødelokale med parkeringsfaciliteter. Lokaler uden for centrum er ofte billigere og kan være et godt valg, hvis offentlig transport som letbane eller bus er tilgængelig. Du har mulighed for at tjekke transportmulighederne for gæster, der ikke kører selv, på rejseplanen.

...

De fleste mødelokaler i Aarhus har plads op til 30 deltagere. Hvis der er tale om et møde for en større forsamling eller hvis mødet skal opdeles undervejs, kan det være relevant at booke flere mødelokaler. På Evarto er der flere konferencehoteller og -centre, hvor man kan booke flere møderum i samme tidsrum.

...

Er der tale om et længerevarende møde, kan det være rart med nogle gode udendørs faciliteter, hvis I skal ud at have lidt frisk luft. Det kan eksempelvis være en terrasse med gode siddemuligheder, et smukt naturområde til en lille gåtur eller lignende. 

...

En mødepakke indeholder normalt leje af mødelokale, forplejning og eventuelt overnatning, og betales typisk med en kuvertpris per person. Mødepakkerne er skræddersyet hos de enkelte steder, men er typisk opdelt efter varigheden af mødet samt præferencer for forplejning undervejs.

...

Hvis du eksempelvis skal give en præsentation, kan det være en god idé at overveje, om du har behov for teknisk udstyr såsom en projektor, et whiteboard, en tavle eller lignende. De fleste steder med et mødelokale stiller teknisk udstyr til rådighed, men er du i tvivl om, hvorvidt de har det udstyr, du skal bruge til jeres møde, kan det være en god idé at kontakte stedet inden du booker, så du kan være sikker på at få det nødvendige udstyr til rådighed.

...

De fleste mødesteder tilbyder forskellige mødepakker til forskellige behov. Korte møder kan nøjes med en simpel frokostpakke med kaffe, frugt og te, mens længerevarende møder kan inkludere morgenmad, frokost, kaffe, frugt og kage. Særlige ønsker kan aftales med stedet. Det er vigtigt at informere stedet om eventuelle allergier eller kostbehov.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark