Find alternative mødelokaler

Søg blandt unikke og anderledes mødelokaler i Danmark og se deres mødepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for alternative mødelokaler

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Dine beskrivelse danner grundlag for udvælgelse af stederne, som sender dig tilbud. Beskriv derfor dine forventninger for beliggenhed, omgivelser, forplejning, faciltieter mv.

2

Vi finder kun de bedste steder til dig

Med udgangspunkt i dine beskrivelser finder vi de rigtige steder, der imødekommer dine ønsker for et alternativt mødelokale.

3

Du modtager tre tilbud på alternative mødelokaler

De 3 steder med alternative mødelokaler kontakter dig på tlf. eller mail med et tilbud. Nu er det op til dig at vurdere, om du finder en af stederne attraktive.

FAQ om alternative mødelokaler?

Valget af forplejning afhænger af mødets varighed, formål samt deltagerne og deres personlige præferencer. For korte møder kan det være tilstrækkeligt med lidt forfriskninger såsom kaffe, te og vand, mens længere møder ofte kræver mere omfattende forplejning såsom sandwich, frugt og andre snacks. Hvis mødet planlægges til at vare hele dagen, kan det også være en god idé at inkludere et frokostmåltid. Det er vigtigt at tage hensyn til eventuelle allergier eller diætbehov hos deltagerne, så alle føler sig godt tilpas.

...

Mødelokaler i naturskønne omgivelser kan være et godt valg for dem, der ønsker at afholde et møde eller en konference i en mere afslappet og unik atmosfære. Det kan være en effektiv måde at skabe en positiv stemning og få deltagerne til at føle sig mere afslappede og kreative. Vi kan anbefale at lade dig inspirere af de mange spændende mødelokaler her på platformen og vælge en ramme, der passer til dine behov og ønsker.

...

Alternative mødelokaler adskiller sig fra normen og giver en interessant og inspirerende ramme om et møde. Hos Evarto finder du alternative mødelokaler på steder som museer, gallerier, slotte, kraner, både og mange andre spændende steder. Mange vælger at fravælge de traditionelle mødelokaler og i stedet give deltagerne en anderledes oplevelse, der kan øge fokus og kreativitet under mødet. Alternative mødelokaler kan i visse tilfælde også være mere økonomisk fordelagtige end traditionelle mødelokaler.

...

Næsten alle steder med mødelokaler på Evarto stiller teknisk udstyr til rådighed, som er relevant, når man skal afholde et møde. Generelt kan du forvente at finde teknisk udstyr såsom en projektor eller tv-skærm til visning af præsentationer, et lydsystem til at afspille musik eller tale, en whiteboard eller flipover til at skrive på, og muligvis også en computer eller tablet til at få adgang til internettet og andre tekniske værktøjer. Det er bedst at besøge det enkelte steds side her på Evarto for at få en præcis idé om, hvilket teknisk udstyr der er tilgængeligt i deres mødelokaler.

...

For at finde det rette mødelokale, der passer til mødets formål, er det værd at overveje, hvad det alternative mødelokale skal inkludere. Det kan være, at I ønsker at bryde med de traditionelle og konventionelle rammer, som et typisk mødelokale indebærer, og i stedet vælge at holde mødet i naturen, på et inspirerende og uventet sted eller et helt tredje sted, der kan facilitere kreativitet, innovation og nytænkning.

...

I forbindelse med dit møde kan du have specifikke behov med hensyn til lokalets fleksibilitet og de tilhørende faciliteter. Det kan eksempelvis være, at der er brug for flere alternative mødelokaler eller at mødelokalet skal have en bestemt planløsning, så I kan udfolde jer frit. Der kan også være behov for visse faciliteter, såsom borde, stole, skærme osv., eller at stedet har et udendørsområde, hvor I kan bevæge jer frit og udføre forskellige aktiviteter.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark