Find stedet til dit dagsmøde

Få det største overblik over steder som tilbyder afholdelse af et dagsmøde

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for dagsmøde

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv kort dit dagsmøde

Beskriv dine krav og ønsker til et mødelokale. Herunder kan du komme ind på, hvor mange der deltager i dagsmødet, præferencer til forplejning og om der behov for særlige mødefaciliteter. 

2

Vi finder de bedste lokaler til et dagsmøde

På baggrund af din forespørgsel undersøger vi hvilke tre steder, der bedst kan imødekomme dine behov. 

3

Du modtager herefter dine tilbud direkte fra de udvalgte steder

Du vil i løbet af få dage modtage op til tre tilbud fra de udvalgte mødesteder, enten via mail eller telefon. Herefter er det op til dig at tage stilling til, om en af mødelokalerne skal danne ramme om dit dagsmøde. 

FAQ om et dagsmøde

De steder, hvor du kan booke et mødelokale, udbyder typisk mødepakker. Mødepakkerne varierer fra sted til sted, men tager udgangspunkt i mødets varighed. En mødepakke til et dagsmøde inkluderer som regel cirka 8 timers leje af mødelokale samt forplejning til mødet. Priserne på en dagsmødepakke varierer afhængigt af den geografiske placering af mødelokalet, valg af forplejning samt den specifikke lokation. Generelt spænder prisen på en dagsmødepakke fra 300 kr. per kuvert i den lave ende og op til ca. 1000 kr. per kuvert for mere eksklusive dagsmødepakker.

...

Til mange møder er det nødvendigt at gennemgå PowerPoint-præsentationer. Det er en fordel, hvis præsentationen kan projiceres på et lærred, så mødedeltagerne har de bedste forudsætninger for at følge med. Hvis du ønsker at afholde en PowerPoint-præsentation, skal du sørge for, at det nødvendige tekniske udstyr som f.eks. projektor og lærred er tilgængeligt i mødelokalet. De fleste steder med mødelokaler har det nødvendige AV-udstyr til typiske mødeaktiviteter, men du kan på det enkelte sted se det specifikke udstyr, der stilles til rådighed i mødelokalet.

...

Afhængigt af hvilket møde, du skal afholde, kan det være nødvendigt med ét eller flere måltider. De fleste steder med mødelokaler på Evarto tilbyder fuld forplejning til et dagsmøde. Hvis du ikke ser en mødepakke hos de enkelte steder, der matcher dine ønsker, kan de fleste steder uden problemer skræddersy en løsning efter dine behov. Du opfordres blot til at anmode om et tilbud baseret på din beskrivelse.

...

Inden du booker dit dagsmøde, kan det være en god idé at overveje, hvordan du bedst imødekommer dine deltagere. Afhængigt af om de ankommer i bil eller med offentlig transport, kan forskellige steder give mere eller mindre mening. Hvis I ønsker at tage en pause i løbet af dagen og foretrækker en naturskøn gåtur, kan dette også tages med i overvejelserne, når du skal booke dit dagsmøde.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Udvalgte anledninger og steder

Evarto dækker hele Danmark på tværs af mange typer af anledninger. Her er et udvalg af vores mest populære anledninger.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark