Find og book dit møderum

Få det største overblik over møderum i dit område og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for møderum

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker og krav til et møderum

Giv en beskrivelse af hvad du forventer af et møderum. Herunder hvad du efterspørger i forhold til belliggenhed, mødefacilitter samt ønsker til forplejning.

2

Vi sender din forspørgsel til udvalgte mødesteder

Vi undersøger markedet for møderum, og finder de 3 møderum, der bedst kan imødekomme dine krav og ønsker.

3

Du modtager nu tre tilbud på et møderum

I løbet af få dage efter du har indsendt en tilbudsformular, modtager du et tilbud på møderum fra tre steder. Det er nu op til dig at vurdere, om en af møderummene skal danne ramme om dit næste møde.

FAQ om møderum

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvordan man forventer, at mødet skal forløbe. Ved at kortlægge mødet har du bedre forudsætninger for at vurdere, hvilket udstyr og hvilke faciliteter, der er essentielle for, at mødet kan gennemføres gnidningsfrit. For nogle forsamlinger kan det f.eks. være relevant med adgang til et udendørs areal, hvis det er et længerevarende møde, hvor der undervejs kan opstå behov for en rygepause eller at trække frisk luft.

...

Det er en god idé at forholde sig til, om mødet skal afholdes i bymæssige eller landlige omgivelser. Fordelen ved at afholde mødet i en af de større byer er, at det sandsynligvis er tættere på mødedeltagernes arbejdsplads. Det kan være en praktisk løsning, så deltagerne ikke skal bruge lang tid på at komme frem og tilbage. Hvis man planlægger et længerevarende møde, kan det give mening at finde et sted i landlige omgivelser, hvor deltagerne har mulighed for at nyde den friske luft og naturen i pauserne.

...

Det er en god idé at lægge en plan for, hvordan du forestiller dig, at mødet skal forløbe, inden du beslutter dig for et specifikt møderum. Du kan få indsigt i, hvilke mødefaciliteter der stilles til rådighed i møderummet, ved at gå ind på det enkelte steds side. Det er også muligt at sortere sin søgning hos Evarto, så du kun får vist møderum, der kan imødekomme dine krav til faciliteter og udstyr.

...

De fleste hoteller, konferencecentre og restauranter sælger kun mødepakker, som inkluderer forplejning. At mødelokalet er inklusiv forplejning, er ofte en praktisk løsning, da man slipper for selv at medbringe mad og drikke til mødet. Hvis du foretrækker at leje et mødelokale uden forplejning, så finder du også igennem Evarto flere steder, som tilbyder dette.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark