Find steder med mødepakker

Start din søgning og få det største overblik over steder med mødepakker i Danmark

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødepakker

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en mødepakke

Beskriv kort dit møde og ønskerne til mødepakken. Det kan eksempelvis være, hvornår på dagen mødet skal afholdes, ønsker til forplejning eller antal af gæster.

2

Vi finder kun de bedste steder til netop dit møde

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste mødepakker, så du finder den rette pakke til dit møde.

3

Du kontaktes med op til tre bud på en mødepakke

Du kontaktes af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på en mødepakke til dig. Herefter er det op til dig, om der er et af tilbuddene, som du ønsker at gå videre med.

FAQ om booking af mødelokale

Når du klikker dig ind på et sted med mødelokaler på Evarto, kan du i toppen af siden se, hvor mange gæster der er plads til i lokalerne. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke nødvendigvis er plads til det samme antal overnattende gæster. I afsnittet "Overnatningsmuligheder" fremgår det, hvor mange gæster der kan overnatte på stedet.

...

Hvis du allerede har fundet et mødelokale med en mødepakke, der lever op til dine forventninger, kan du sende en forespørgsel direkte til stedet. Hvis det er svært at vurdere, om stedet eller mødepakken er det rette valg, kan du også lade os gøre arbejdet. Send en tilbudsformular, hvor du beskriver dine ønsker og behov, så vil vi gøre vores bedste for at finde det mødelokale med en mødepakke, der bedst passer til dine behov.

...

Hvis du skal afholde et kortvarigt møde, kan du med fordel vælge en halvdagspakke. Et halvdagsmøde afholdes typisk om formiddagen fra 08:00 til 12:00 eller om eftermiddagen fra 12:00 til 16:00. Hvis du har andre ønsker til tidsrummet, kan dette også arrangeres. Halvdagspakken inkluderer typisk drikkevarer i form af kaffe, te og isvand, og derudover en frokost- eller eftermiddagsbuffet samt frisk frugt og kage til at slutte mødet af med.

...

Hvis du skal holde et længere møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke. Et heldagsmøde afholdes typisk i tidsrummet 08:00 til 17:00. Denne mødepakke inkluderer typisk drikkevarer i form af kaffe, te og isvand, og I kan eksempelvis begynde mødet med en lækker morgenmadsbuffet efterfulgt af en frokostbuffet og til sidst afslutte mødet med et blandet udvalg af frisk frugt og kage. Hvis du ønsker en efterfølgende middag, har du mulighed for at tilvælge dette. Middagen kan eksempelvis bestå af en buffet eller en 3-retters menu.

...

Hvis dit møde skal afholdes om eftermiddagen, kan du med fordel vælge en aftenpakke. Et aftenmøde afholdes typisk i tidsrummet fra kl. 17:00 til 22:00, eller efter andet ønske. Denne mødepakke inkluderer normalt drikkevarer såsom kaffe, te og isvand. Derudover kan du vælge enten en buffet eller en 3-retters menu til aftensmad. Hvis dit møde afholdes på en restaurant, kan du vælge at spise middagen i restauranten eller få den bragt op til mødelokalet.

...

Hvis du skal afholde et møde, der strækker sig over flere dage, kan du med fordel vælge en døgnpakke. Du kan vælge at afholde mødet på et hotel, hvor der er overnatningsmuligheder, eller i et lokale tæt på overnatningsmuligheder. En døgnpakke inkluderer normalt drikkevarer såsom kaffe, te og isvand, og derudover en morgenmads-, frokost- og middagsbuffet samt en aftenbuffet eller en 3-retters menu. Afslutningsvis kan du slutte mødet af med frisk frugt og kage.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark