Find og book mødelokaler i Aalborg

Få det største overblik over mødelokaler på Aalborg og se deres mødepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler Aalborg

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende dine ønsker til mødelokalet. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

2

Vi finder det bedste mødelokale i Aalborg

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste mødelokaler i Aalborg, så vi finder det rette sted til dig.

3

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder med deres bedste tilbud på mødelokaler i Aalborg, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

FAQ om mødelokaler i Aalborg

Det er vigtigt, at mødelokalet har de nødvendige faciliteter, der er med til at sikre, at mødet bliver en succes. Det kan være, at du skal give en præsentation, og i den forbindelse har brug for teknisk udstyr som f.eks. projektor, højtaleranlæg, mikrofon osv. Hvis mødet afholdes i centrum af Aalborg, hvor der sandsynligvis er mere støj, kan det være rart, at mødelokalet er lydisoleret.

...

Det kan være en god idé at tage hensyn til mødelokalets placering, når man skal booke det perfekte mødelokale. Det kan være praktisk med et mødelokale i centrum af Aalborg, hvor mødedeltagerne sandsynligvis har kortest rejsetid til lokalet. Hvis man foretrækker rolige omgivelser omkring lokalet, kan man med fordel undersøge mødelokaler i udkanten af Aalborg.

...

Der er mange muligheder med hensyn til forplejning under jeres møde. De enkelte steder på Evarto har skræddersyet deres egne mødepakker, hvor forplejningen typisk varierer afhængig af mødets varighed. De fleste steder med et mødelokale på platformen tilbyder halv- og heldagsmødepakker.

...

Selvom mødet afholdes i Aalborg, er det ikke nødvendigvis alle deltagere, der kommer fra byen. Heldigvis er der gode forbindelser til Aalborg, uanset om man ønsker at pendle med offentlig transport eller i egen bil. Fra byer som København, Odense og Aarhus er der direkte togforbindelser til Aalborg togstation. Mødedeltagerne kan købe en togbillet til Aalborg på DSB, hvilket koster ca. 100 kr. til 450 kr. afhængig af, hvornår man bestiller billetten og hvor man rejser fra.

...

Prisen på et mødelokale i Aalborg afhænger af mødets varighed, præferencer til forplejning og hvor i byen mødet skal afholdes. Ønsker man f.eks. at afholde et heldagsmøde med forplejning i Aalborg (ca. 8 timer), kan man forvente et prisleje på mellem 400-800 kr. per person.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark