Find og book mødelokaler i Aalborg

Få det største overblik over mødelokaler på Aalborg og se deres mødepakker

Lad os finde , som matcher dine ønsker

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for mødelokaler i Aalborg

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende dine ønsker til mødelokalet. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

2

Vi finder det bedste mødelokale i Aalborg

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste mødelokaler i Aalborg, så vi finder det rette sted til dig.

3

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder med deres bedste tilbud på mødelokaler i Aalborg, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

FAQ om mødelokaler i Aalborg

Prisen på et mødelokale i Aalborg afhænger af mødets varighed, præferencer til forplejning og hvor i byen mødet skal afholdes. Ønsker man f.eks. at afholde et heldagsmøde med forplejning i Aalborg (ca. 8 timer), kan man forvente et prisniveau på mellem 350-750 kr. per person.

...

Selvom mødet afholdes i Aalborg, er det ikke nødvendigvis alle deltagere, der kommer fra byen. Heldigvis er der gode forbindelser til Aalborg, uanset om man ønsker at pendle med offentlig transport eller i egen bil. Fra byer som København, Odense og Aarhus er der direkte togforbindelser til Aalborg togstation. Mødedeltagerne kan købe en togbillet til Aalborg på DSB, hvilket koster ca. 100 kr. til 450 kr. afhængig af, hvornår man bestiller billetten og hvor man rejser fra.

...

Der er mange muligheder med hensyn til forplejning under jeres møde. De enkelte steder på Evarto har skræddersyet deres egne mødepakker, hvor forplejningen typisk varierer afhængig af mødets varighed. De fleste steder med et mødelokale på platformen tilbyder halv- og heldagsmødepakker.

...

Det er vigtigt, at mødelokalet har de nødvendige faciliteter, der er med til at sikre, at mødet bliver en succes. Det kan være, at du skal give en præsentation, og i den forbindelse har brug for teknisk udstyr som f.eks. projektor, højtaleranlæg, mikrofon osv. Hvis mødet afholdes i centrum af Aalborg, hvor der sandsynligvis er mere støj, kan det være rart, at mødelokalet er lydisoleret.

...

Det kan være en god idé at tage hensyn til mødelokalets placering, når man skal booke det perfekte mødelokale. Det kan være praktisk med et mødelokale i centrum af Aalborg, hvor mødedeltagerne sandsynligvis har kortest rejsetid til lokalet. Hvis man foretrækker rolige omgivelser omkring lokalet, kan man med fordel undersøge mødelokaler i udkanten af Aalborg.

...

I Aalborg finder du et bredt udvalg af mødelokaler, der passer til forskellige behov og ønsker. Dette inkluderer små, intime møderum på restauranter, større konferencelokaler og multifunktionelle rum, der kan tilpasses forskellige formater og aktiviteter.

...

Når du booker et mødelokale, er det vigtigt at sikre, at lokalet er tilgængeligt for alle deltagere, herunder dem med mobilitetsudfordringer. På Evarto finder du information om mødelokalets tilgængelighed på dets side, herunder oplysninger om elevatorer, handicapvenlige toiletter og parkeringsmuligheder.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark