Find dit mødelokale i Nordjylland

Få det største overblik over mødelokaler i Nordjylland og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler Nordjylland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Dine forventninger til et mødelokale i Nordjylland

Beskriv dine ønsker og Evarto hjælper med at finde de rigtige rammer for dig. Er der særlige krav til mødelokalet, behov for forplejning mv.?

2

Vi finder 3 mødelokaler til dig i Nordjylland

Når forespørgslen er modtaget, går vi i gang med at matche dig med 3 af vores steder.

3

Du kontaktes direkte af mødestederne med et bud

Stederne kontakter dig herefter på mail eller tlf. med bud på et mødelokale i Nordjylland.

FAQ om mødelokaler i Nordjylland

Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen for afholdelse af et møde. Typisk kan du i Nordjylland arrangere et dagsmøde for 400-800 kr. pr. person. Mødets varighed er selvfølgelig af væsentlig betydning for prisen på de forskellige mødepakker.

...

Mødets varighed og formål spiller en stor rolle, når det kommer til at vurdere, om overnatning er nødvendig for gæsterne. Hvis arrangementet strækker sig over flere dage, kan det være meget belejligt at tilbyde overnatning, så gæsterne ikke skal bekymre sig om transport frem og tilbage. Omvendt, ved kortere møder, hvor deltagerne måske kommer fra området, kan det ikke betale sig at tilbyde overnatning.

...

Mødelokalets placering er vigtig at overveje, når du leder efter det rigtige mødelokale i Nordjylland. Du kan ønske, at lokalet er let tilgængeligt, så du og dine deltagere nemt kan nå det med bil eller offentlig transport. Eller måske ønsker du et mødelokale, der er beliggende uden for byens larm og travlhed. Evarto giver dig det største overblik over mødelokaler i Nordjylland og hjælper dig med at få en bedre forståelse af dine muligheder.

...

Det er essentielt at overveje mødets formål, så det kan forberedes bedst muligt. Det kan være vigtigt at have passende ressourcer til rådighed, såsom projektor, skærme, skriveredskaber eller andet IT-udstyr. Hvis mødet handler om teambuilding, kan det være vigtigt at have masser af plads, måske i form af udendørsarealer.

...

På Evarto kan du nemt se, hvad vores udbydere hver især tilbyder af mødepakker. En typisk mødepakke omfatter et måltid samt drikkevarer og eventuelt forfriskninger til deltagerne. Når du besøger en udbyders side på platformen, kan du let se, hvilke prispakker de tilbyder.

...

Forplejning kan være yderst nyttig for at engagere dine gæster maksimalt. Ved at sørge for, at de er hydrerede og ernærede, kan det øge koncentrationsevnen hos deltagerne. Især ved længere møder er det vigtigt at have forplejning til rådighed, og det kan også betragtes som en form for gestus og anerkendelse. Ved kortere møder er det dog ikke altid nødvendigt.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark