Find dit mødelokale i Viborg

Få overblik over mødelokaler i Viborg og se deres mødepakker og faciliteter

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler Viborg

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et mødelokale i Viborg

Beskriv kort dine krav og behov til mødelokalet og eventuelle mødefaciliteter i Viborg og fortæl os, hvor mange I bliver, om I ønsker forplejning og hvilke omgivelser I leder efter.

2

Vi finder kun de bedste mødelokaler til dig

Med udgangspunkt i dine ønsker, matcher vi dig med de bedste muligheder for mødelokaler i Viborg.

3

Du modtager op til tre tilbud på mødelokaler i Viborg

Op til 3 samarbejdspartnere vil indenfor 48 timer kontakte dig med et oplæg på, hvad et arrangement i deres mødelokale vil indeholde. Det er nu op til dig, at bestemme om du ønsker at gå med ét af stederne.

FAQ om mødelokaler i Viborg

Prisen for at leje et mødelokale i Viborg kan variere meget afhængigt af størrelsen på lokalet, valg af forplejning og varigheden af mødet. I Viborg kan man typisk forvente at betale mellem 500-1000 kroner pr. dag inklusive fuld forplejning undervejs.

...

Hvis mødet strækker sig over flere dage, eller der kommer mødedeltagere, der har rejst langt for at komme til Viborg, kan det være belejligt med en overnatningsmulighed tilknyttet mødelokalet.

...

Det er en god idé at reflektere over, om det, der skal foregå i løbet af mødet, stiller specifikke krav til faciliteter og udstyr i mødelokalet. Skal der f.eks. afholdes præsentationer, kan vi anbefale at booke et mødelokale i Viborg, der stiller projektor, lærred, lydanlæg og mikrofon til rådighed. Er der tale om et internt møde, kan det være relevant med whiteboard og flipboard til brainstorming og notering af ideer og opgaver.

...

En prispakke på Evarto inkluderer mad, drikkevarer og service, hvilket der typisk er behov for i forbindelse med et møde. Formålet med en prispakke er at gøre det nemt og bekvemt for dig som arrangør at sørge for forplejning til gæsterne, uden at skulle tænke på alle de enkelte detaljer selv. Evarto er en online platform, der gør det muligt at bestille diverse prispakker til arrangementer af alle størrelser.

...

Viborg er en by med en rig historie og kultur, og der er mange ting, mødedeltagere kan opleve her. Det kan f.eks. være at besøge Viborg Domkirke, en imponerende bygning fra 1100-tallet med en smuk gotisk arkitektur og mange historiske skatte. Et andet spændende sted at besøge er Viborg Stiftsmuseum, et museum, der fortæller om Viborg og omegns historie gennem tiderne med udstillinger om vikingetiden, middelalderen og renæssancen. Mønsted Kalkgruber er også en unik seværdighed i området, hvor man kan tage guidede ture i et stort netværk af gange og huler gravet i kalkstenen. Derudover kan mødedeltagere også nyde shopping i byens mange butikker, spisning på en af de lokale restauranter eller en tur til Viborg Naturpark.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark