Find og book mødelokaler i Vejle

Få det største overblik over steder med mødelokaler i Vejle

Lad os finde , som matcher dine ønsker

De bruger allerede Evarto

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - Aarhus
Geographic link - Ålborg
Geographic link - Østjylland
Geographic link - Vejle
Geographic link - Esbjerg
Geographic link - Kolding
Geographic link - Horsens
Geographic link - Nordjylland
Geographic link - Vestjylland

Populære filtre for mødelokaler i Vejle

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Fortæl kort om dine ønsker til et mødelokale i Vejle

Giv os et indblik i hvad du forventer af et mødelokale i Vejle. Herunder hvor mange der deltager i mødet, den planlagte varighed samt om du har krav til omgivelserne.

2

Vi udvælger de mødefaciliteter, der matcher din beskrivelse

På baggrund af dine præferencer finder vi de tre steder, som matcher dine ønsker og kontakter dem angående fremsending af et tilbud.

3

Du kontaktes med 3 tilbud på afholdelse af dit møde

Efter få dage vil du per mail eller telefon modtage 3 tilbud fra de udvalgte mødelokaler i Vejle, som vi vurderer bedst, kan imødekomme dine krav til mødet. Nu er det op til dig at vurdere, om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

FAQ om mødelokaler i Vejle

Prisrammen på et mødelokale i Vejle afhænger af flere faktorer, herunder mødets varighed, valg af forplejning undervejs og den geografiske placering i byen. For et heldagsmøde med forplejning kan man typisk forvente en pris på mellem 500 og 750 kr. per kuvert. Det er vigtigt at bemærke, at priserne kan variere afhængigt af de enkelte mødesteder og deres tilbud. Derudover tilbyder platformen også kortere og længere møder, som kan have en anden prisramme. Det anbefales at undersøge de forskellige mødepakker, der er tilgængelige på de enkelte mødesteders side.

...

Det er vigtigt at undersøge parkeringsmulighederne, når man skal booke et mødelokale i Vejle. I midtbyen kan det være en fordel at benytte de store parkeringshuse, som tilbyder to timers gratis parkering, mens der udenfor centrum som regel er gratis parkering. På Evarto kan man også finde mødelokaler med gratis tilknyttede parkeringspladser, hvilket kan være praktisk for gæster, der ankommer i egen bil.

...

Den offentlige transport til Vejle er bekvem og effektiv, da man på under to timer kan rejse med tog fra enten Aalborg eller København. Fra togstationen i Vejle kan deltagerne på under 15 minutter nå frem til mødelokalet, hvis det er lokaliseret i Vejle midtby. Hvis man allerede befinder sig i Vejle, er det nemt at komme til mødelokalet med en bus, da hele byen er dækket af busforbindelser. Du kan oplyse mødedeltagerne om Rejseplanen, hvor de kan få oplysninger om, hvilke busruter der fører til mødelokalet.

...

For mødedeltagere, der ikke selv har bopæl i Vejle, er det oplagt at opleve, hvad byen har at byde på, hvis der er tid til det før eller efter mødet. I Vejle er der mange gode restauranter, hyggelige gader og shoppingmuligheder. Det kan også være en god idé at besøge det lokale kunstmuseum Vejle Art Museum, hvor deltagerne kan blive kulturelt berigede.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark