Find mødelokaler i Roskilde

Få det største overblik over mødelokaler i Roskilde og se deres mødepakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler Roskilde

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine behov for et mødelokale

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende ønskerne til dine mødefaciliteter i Roskilde. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

2

Vi finder de bedste mødelokaler i Roskilde

Vi matcher din forespørgsel med de 3 mødelokaler i Roskilde, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

3

Du kontaktes med de bedste bud på mødefaciliteter i Roskilde

Du kontaktes af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på en mødepakke for dig og dit møde. Derefter er det op til dig, hvilket bud du vælger at gå videre med.

FAQ om booking af et mødelokale i Roskilde

Til et kortere møde kan det være tilstrækkeligt med vand, te, snacks og eventuelt en let anretning. Hvis det er et længerevarende møde, som f.eks. et heldagsmøde, kan det være rart for mødedeltagerne, hvis der serveres forplejning undervejs. De fleste steder med et mødelokale tilbyder en mødepakke, som inkluderer leje af lokale, forplejning og eventuelt en overnatningsmulighed, hvis der er tale om et mødedøgn. Hvis du ønsker at få mere information om den tilbudte forplejning på et specifikt sted, kan du klikke dig ind på det enkelte sted på Evarto og se, hvad de tilbyder.

...

Hvis der er deltagere til mødet, som ikke bor i nærheden af, hvor mødet skal afholdes, kan det være belejligt, hvis der er mulighed for overnatning på stedet. Det kan også være tilfældet, hvis mødet strækker sig over flere dage. I så fald kan det anbefales at booke et mødedøgn, hvor der er inkluderet leje af lokale, forplejning og overnatning.

...

Det er en god idé at tage højde for, hvor deltagerne kommer fra, når man skal beslutte mødelokalets placering. Selvom mødet afholdes i Roskilde, er det ikke nødvendigvis alle deltagere, der kommer fra byen. Hvis du forventer, at flere deltagere vil ankomme med offentlig transport, kan det give god mening at placere mødelokalet et sted, hvor der er gode bus- eller togforbindelser.

...

Det kan være en god idé at overveje, hvilke mødefaciliteter der er behov for til mødet. Typisk er der f.eks. behov for at fremvise PowerPoint-præsentationer, hvilket stiller krav til lærred, projektor osv. Du kan få mere information om det udstyr, der stilles til rådighed, ved at besøge de enkelte steders side på Evarto.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Mødelokaler på Sjælland

Find de perfekte mødelokaler på Sjælland

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark