Find og book mødelokaler i Valby

Hos Evarto finder du de bedste møde- og konferencelokaler

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler Valby

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et mødelokale i Valby

Giv blot en kort beskrivelse af dine ønsker og krav til et mødelokale i Valby. Har du krav til faciliteter, parkering, omgivelser eller noget helt fjerde, så beskriv det gerne.

2

Vi finder tre steder som matcher dine ønsker

Vi starter eftersøgningen på dit kommende mødelokale i Valby med det samme, og inden for få dage kan du forvente svar. Du bliver muligvis ringet op med uddybende spørgsmål til din beskrivelse.

3

Du modtager op til tre konkrete tilbud

Efter søgningen er indstillet og dine 3 optimale tilbud på forskellige mødelokaler i Valby, er fundet, bliver de sendt til dig med det samme. Vores 3 tilbudsservice er gratis og uforpligtende.

FAQ om møder og konferencer i Valby

Mange mennesker foretrækker at booke møde- og konferencelokaler i Valby på grund af den centrale beliggenhed i København, den gode infrastruktur og de offentlige transportmuligheder. Udover dette byder Valby også på flere attraktioner og seværdigheder, såsom Carlsberg Byen, Valby Parken, Vega, Københavns Zoo og Grundtvigs Kirke. Der er derfor rig mulighed for at benytte eventuelle pauser fra mødelokalerne i Valby til at udforske den smukke bydel.

...

Der er flere muligheder for at inkludere teambuilding på programmet under jeres møde eller konference i Valby. Evarto kan blandt andet anbefale Timm Vladimirs "Teambuilding i Timm Vladimirs køkken", som er den ultimative teambuilding-oplevelse med fokus på mad, hygge og fællesskab.

...

Når I forlader mødelokalet i Valby, kan det klart anbefales at besøge en af de mange caféer eller barer i området. Der er et bredt udvalg af muligheder, og en øl eller en bid mad kan være sundt for at samle tankerne om konferencen eller mødet.

...

De fleste mødelokaler i Valby skal lejes med forplejning, og det er ikke muligt at leje lokalet uden forplejning. Dog er der nogle nærliggende steder, som tilbyder lokaleleje uden forplejning. Hvis du er på udkig efter mødelokaler nær Valby uden forplejning, kan du med fordel se nærmere på AFUK, Kids Kollektive og Døveforeningen af 1886.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Mødelokaler på Sjælland

Find de perfekte mødelokaler på Sjælland

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark