Find stedet til en barnedåb i Kolding

På Evarto finder du det største udvalg af steder til en barnedåb i Kolding

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for barnedåb Kolding

FAQ om afvikling af barnedåb i Kolding

Til den kommende barnedåb i Kolding er der mange muligheder for, hvordan festen kan afholdes. Der er blandt andet mulighed for brunch, frokost eller et aftenarrangement. Hvis der er behov for specifikke omgivelser, kan du med fordel søge rundt på platformen, hvor du med garanti kan finde det rette sted til jeres barnedåb i Kolding.

...

Ja, det er muligt at få en skræddersyet pakkeløsning til en barnedåb i Kolding. For eksempel tilbyder Gammelrøj Herregård en 5-timers pakke med en 3-retters menu og drikkevarer ad libitum til 625 kr. pr. kuvert. Hvis man foretrækker en brunch, tilbyder Café Razz Kolding en barnedåbsbrunch til 189 kr. pr. kuvert. Dette er blot nogle eksempler, og der er mange muligheder for en barnedåb i Kolding.

...

Oppyntning kan skabe en temabaseret, intim og god stemning i lokalet til barnedåben i Kolding. Der er dog forskellige regler for oppyntning og dekoration fra sted til sted. Nogle steder tillader det, andre tillader det delvist, og nogle tillader ingen form for dekoration. Derfor er det en god idé at vente med indkøb af pynt og dekoration, indtil man har talt med det sted, der skal være vært for barnedåben i Kolding.

...

En navngivningsfest og en barnedåb i Kolding har samme formål og er stort set det samme: at fejre det nytilkomne familiemedlem med en dejlig fest. Groft sagt er forskellen, at barnedåben ofte er religiøs med en ceremoni i kirken, før festen begynder, mens en navngivningsfest ofte er mere utraditionel og uden religiøse elementer. Det er dog stadig muligt at afholde en barnedåb i Kolding, selvom man vælger at gøre det som en navngivningsfest uden de religiøse elementer.

...

Der er mange måder, hvorpå man kan sørge for underholdning til sin barnedåb i Kolding. En god idé er at opstille en fotobås, hvor gæsterne kan tage sjove billeder, som kan gemmes i en billedbog og gives til barnet, der bliver fejret. En anden idé til underholdning ved barnedåben i Kolding er at opstille en gæstebog, hvor folk kan skrive sjove og søde beskeder, som den døbte kan læse senere i livet.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark