Find og book lokaler til en barnedåb

Få det største overblik over lokaler til en barnedåb og se deres prispakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for lokaler til barnedåb

FAQ om booking af lokaler til en barnedåb

Der er mange muligheder i forhold til lokaler, når man skal arrangere en barnedåb. Fordelen ved at afholde den i en af de store danske byer er, at der typisk er gode muligheder for at finde et lokale i nærheden af en kirke. Det kan være bekvemt, da man sandsynligvis vil kunne gå fra kirken til lokalet uden at skulle ud og køre. Hvis det er vigtigt med de omgivelser, som lokalet ligger i, er der flere steder uden for byerne, hvor man kan finde naturidylliske rammer.

...

Mange betragter forplejning som en vigtig del af en barnedåbsfest, så det giver god mening at vurdere, om der er en særlig menu eller madret, som I foretrækker. Hvis du mangler inspiration til mad, kan du besøge Evarto og se de forskellige forplejningspakker, der tilbydes på det enkelte sted. Oftest foregår barnedåben om morgenen, mens barnet sandsynligvis har mere energi. Derfor er brunch eller en frokostmenu typisk de mest populære forplejningspakker til en barnedåb.

...

Der er flere faktorer, som påvirker prisen på en barnedåb, herunder beslutninger truffet omkring forplejning, beliggenhed og rammer. Den typiske pris for lokal leje med forplejning ligger i prislejet mellem 200 og 1000 kr. per kuvert.

...

Du kan overveje, om du ønsker, at gæsterne selv skal betale for drikkevarer, eller om du som arrangør ønsker at stå for det. Fordelen ved at betale for drikkevarer som arrangør er, at gæsterne helt sikkert vil være tilfredse. Ulempen er, at man må forvente en højere kuvertpris per person, især hvis der er fri bar inkluderet i kuvertprisen. Det kan være en god idé at lægge et budget for barnedåben og derefter vurdere, om der er penge til at finansiere gæsternes drikkevarer.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark