Book jeres barnedåb i Odense

Udforsk 167+ unikke barnedåbslokaler i Odense

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Populære steder i hele landet

Populære filtre for en barnedåb i Odense

FAQ om en barnedåb i Odense

Prisen for en barnedåb varierer meget afhængigt af, om man skal afholde den for de nærmeste eller for den helt store familie og venner. Derudover skal man være opmærksom på, at kuvertprisen ofte er lavere end for voksne. De fleste steder koster en barnedåb et sted mellem 200 og 500 kr. per kuvert afhængigt af præferencerne til rammerne, menusammensætningen og varigheden af arrangementet.

...

Når du planlægger en barnedåb i Odense, er det først og fremmest vigtigt at udvælge en kirke. Derefter bør du kontakte kirkens kontor eller præst for at fastlægge dåbens tidspunkt og forløb. Når dette er på plads, bør du undersøge, hvilke rammer barnedåbsfesten skal foregå i. Her kan du bruge Evarto til at skabe et overblik over steder i Odense, hvor festen kan afholdes.

...

I Danmark er det faktisk ikke et krav at være medlem af folkekirken for at døbe sit barn, men det kan være nødvendigt at have en tilknytning til kirken, for eksempel ved at have en relation til præsten eller sognet i Odense.

...

Det er en god idé at overveje, hvilken type forplejning der passer bedst til en barnedåb. De mest populære muligheder for en barnedåbsfest i Odense er buffet eller en klassisk portionsanretning. Hvis der er nogle retter eller ingredienser, som ikke skal indgå i menuen, bør du gøre opmærksom på dette i din forespørgsel til stedet.

...

Selvom nogle allerede har et særligt tilhørsforhold til en kirke, f.eks. som følge af deres vielse, kan det være en udfordring for tilflyttere at finde en passende kirke i deres område. Du kan finde en liste over kirkerne i Odense på kommunes eller folkekirkens hjemmeside.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark