Afhold barnedåb på en restaurant

På Evarto finder du det bedste udvalg af restauranter til barnedåb

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for barnedåb restaurant

FAQ om afvikling af en barnedåb på restaurant

At holde barnedåb på en restaurant kan have flere fordele og er generelt set meget populært. Man er sikret professionel service, god mad, og det medvirker til stressfri omgivelser, da personalet sørger for det hele under barnedåben på restauranten.

...

Prisen på en barnedåb på en restaurant kan variere meget afhængigt af formålet og afviklingen af arrangementet. Det kan f.eks. være brunch, frokost, aftenselskab eller en heldagsfest. En barnedåb på en restaurant med brunch eller frokost koster som regel mellem 200 og 400 kr. pr. kuvert. Hvis man holder et større og længere arrangement, koster det som regel mellem 600 og 900 kr. pr. kuvert. Priserne er blot et estimat og kan variere fra sted til sted.

...

Menuen til en barnedåb på en restaurant kan se ud på mange måder. Man kan servere brunch, tapas, en frokostbuffet eller noget helt fjerde. Derfor kan det være en god idé at tænke over, om der er noget specifikt mad, man ønsker serveret, frem for noget andet. Det er også en god idé at tage hensyn til eventuelle gæster med allergier eller andre specielle hensyn, når man planlægger menuen.

...

Hos Evarto kan du finde det perfekte sted til din barnedåb på en restaurant, uanset hvilke ønsker I har til omgivelserne. Du kan f.eks. finde steder med havudsigt, have- eller naturmiljø, børnevenlige omgivelser eller gratis parkering.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark