Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find og book sted til en barnedåb i Roskilde

Udforsk det største udvalg af steder til en barnedåb hos Evarto

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte steder til en barnedåb i Roskilde

UDTALELSER

Dem der har booket igennem os siger

moellerup gods område

Fantastisk oplevelse! Alt var perfekt til vores bryllup. Stedet havde vi aldrig fundet, hvis ikke vi havde brugt Evarto i vores søgen.

Lene og Rasmus

Fandt stedet til deres bryllupsfest på Evarto

Guldaldersalen

Jeg bookede min 50 års fødselsdag via Evarto! Super god service! Nemt at indhente tilbud fra forskellige steder og super god opfølgning på tingene via mail.

Rune Langvad

Fandt stedet til sin fødselsdagsfest på Evarto

Hotel Faaborg Fjord

Hele den store familie skulle samles til en komsammen, og vi fandt det helt rigtige sted gennem Evarto. Billederne af stedet og dets omgivelser gjorde det nemt for os at træffe en beslutning.

Bent Larsen

Fandt stedet til sin familekomsammen på Evarto

1/3 udtalelser

De seneste Bookinger

Der var over 20.000 bookinger på Evarto i 2023

Øregaard Café og Event
Øregaard Café og EventHellerup
Booket igennem Evarto

Peter Birch bookede til 70-års fødselsdag

25 personer
Selskabspakke
Gratis p-pladser
Projektor & lærred
Ved Lund
Ved LundAarhus
Booket igennem Evarto

Nina Møller bookede til Barnedåb

35 personer
Brunchpakke
Børnevenligt
Lydanlæg
Theilgaarden
TheilgaardenKøge
Booket igennem Evarto

Jeanette Lagoni bookede til Bryllup

60 personer
45 til overnatning
Selskabspakke
Lydanlæg, lysteknik & scene
Mogens Dahl Koncertsal
Mogens Dahl KoncertsalKøbenhavn S
Booket igennem Evarto

Emilie Reves bookede til Julefrokost

100 personer
Koncertsalen
Julefrokostpakke med fribar
Scene & mikrofon

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for en barnedåb i Roskilde

FAQ om en barnedåb i Roskilde

Hvor i Roskilde barnedåbsfesten skal afholdes afhænger af forskellige faktorer og præferencer. Mange foretrækker at vælge et sted i nærheden af kirken, hvor barnedåben finder sted. Dette gør det nemt for gæsterne at gå direkte fra kirken til festlokalet uden at skulle transportere sig langt. Hvis man ønsker naturskønne omgivelser, kan det være en god idé at undersøge lokalerne i nærområdet omkring Roskilde, hvor der muligvis findes smukke områder, haver eller parker, der er velegnede til at afholde en barnedåbsfest.

...

Prisen på en barnedåb i Roskilde varierer afhængigt af flere faktorer, herunder antallet af gæster, valg af sted og forplejning. Det er en god idé at fastlægge en prisramme, inden man går for langt i forberedelserne, så man har en idé om, hvad man har at arbejde med rent økonomisk. Når det kommer til leje af lokaler i Roskilde inklusive forplejning, kan man forvente en prisramme mellem 300 kr. og 800 kr. per kuvert. Prisen per kuvert kan variere afhængigt af den valgte menu, den ønskede kvalitet og omfanget af forplejningen.

...

Typisk vælger man at afholde selve barnedåben i kirken om morgenen, når barnet har mest energi. Dette giver forskellige muligheder for varigheden af barnedåbsfesten. Hvis man ønsker en kortere og budgetvenlig fest, kan man overveje en brunch-buffet eller en let frokost på en restaurant, som du kan finde her på Evarto. Hvis man derimod ønsker et heldagsarrangement, kan man med fordel udforske det store udvalg af forplejningspakker, som restauranter og hoteller tilbyder i Roskilde.

...

Typiske elementer ved en barnedåb inkluderer dåbsceremonien, hvor barnet indføres i den religiøse tro, en efterfølgende reception eller fest for at fejre dåben, gavegivning til barnet og taler, hvor glæde og ønsker for barnet udtrykkes.

...

Parkeringsforholdene i Roskilde varierer afhængigt af området og tidspunktet på dagen. I centrum af Roskilde kan det være udfordrende at finde ledige parkeringspladser, især i travle perioder eller i løbet af dagen. Det anbefales at være opmærksom på eventuelle parkeringsrestriktioner og følge skiltningen i området. En mulighed for parkering i centrum er parkeringskælderen ved Roskilde Bibliotek, hvor der normalt er tilgængelige parkeringspladser. Der kan dog være et gebyr for parkering afhængigt af den valgte tid og varighed. Det er altid en god idé at kontrollere de aktuelle parkeringsregler og -priser, da de kan ændre sig over tid. I nærområdet omkring Roskilde, uden for byens centrum, er der generelt flere muligheder for gratis parkering. 

...

TV2 Reklame

Vi hjælper dig både på jobbet og privat

Kun 30 sek

4,9 på Google

star rating

4,8 på TrustPilot

Mere end bare barnedåbslokaler

På Evarto kan du vælge mellem et bredt udvalg af konferencecentre og hyggelige festlokaler i hele Danmark, så du kan finde det perfekte sted til dit arrangement, uanset hvilken type det er.

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark