Find stedet til din barnedåb på Amager

Med Evarto finder du de bedste steder til en barnedåb på Amager

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Populære byer og regioner i Østjylland

Populære filtre for en barnedåb i Amager

FAQ om afholdelse af en barnedåb på Amager

Inden eller efter barnedåben på Amager kan det anbefales at tage på udflugt rundt på øen, som byder på strande, kultur og historie, Fælledparken og et multikulturelt samfund. Besøg f.eks. Amager Museum, hvor I kan udforske øens historie og kultur. Amager er også kendt for Kastrup Lufthavn, som er en af Skandinaviens største lufthavne.

...

Hos Evarto er det største sted til barnedåb på Amager, Scandic CPH Strandpark, hvor der kan være 350 gæster til spisning. Når det gælder kirken, bør man kontakte den ønskede kirke og høre, hvor mange pladser de har til rådighed.

...

Hvis man ønsker at gøre barnedåben på Amager til noget særligt, kan man med fordel gøre lidt ekstra ud af oppyntningen. Man kan pynte lokalet med folieballoner i pink eller lyseblå farver og byde sine gæster på en velkomstdrink af samme farve. Man kan også dekorere bordet med nogle søde bordkort med billeder af den nyfødte samt gæstens navn skrevet under. Hvis der er børn til stede, kan man lave nogle anderledes bordkort bestående af små slikposer, som er bundet sammen med et lille stykke silkebånd og en seddel med gæstens navn. Derudover kan man pynte lokalet med en personlig guirlande bestående af billeder af den nyfødte og familien, således at barnedåben på Amager bliver noget helt særligt.

...

Barnedåben på Amager er den første fest i barnets liv, og derfor er der mange, som gerne vil sørge for, at festen bliver uforglemmelig, specielt for den døbte. En god idé er at filme specielle indslag og aktiviteter under barnedåben på Amager, som barnet kan se senere i livet. Man kan også opstille en gæstebog, hvor deltagerne til barnedåben kan skrive søde og sjove beskeder, som den døbte ligeledes kan læse senere i livet. Med en kreativ og åben tankegang kan man finde på mange sjove måder, hvorpå man kan gøre barnedåben på Amager uforglemmelig og mindeværdig for alle.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark