Find konferencesteder på Sjælland

Søg blandt konferencesteder på Sjælland og se deres faciliteter og prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konferencesteder Sjælland

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til et konferencested på Sjælland

Beskriv dine forvetninger og behov til konferencestedet på sjælland. Uddyb gerne om I har brug for forplejning, hvor mange lokaler I skal bruge etc.

2

Vi finder de bedste konferencesteder på Sjælland

Ud fra dine beskrivelse vil markedet blive screenet, og vi vil finde de tre bedste konferencesteder på Sjælland, der matcher dine ønsker.

3

Du får dine tilbud direkte fra konferencestederne

Du bliver nu kontaktet af op til 3 konferencesteder på Sjælland, der matcher dine ønsker. Herfra er det op til dig, om du ønsker at benytte dig af ét af tilbuddene.

FAQ om konferencesteder på Sjælland

Med et bredt udvalg af konferencesteder på Sjælland, som er velegnede til både store og små konferencer, anbefaler vi at overveje, hvilket sted der passer bedst til dine behov og prioriteter. Ved at klarlægge dine krav og ønsker kan vi indsnævre søgningen til de områder og faciliteter, der passer til dine behov. Uanset om du ønsker spændende byliv, afslappende natur eller et mere unikt konferencested, så har vi noget, der passer til dig.

...

På Sjælland kan du finde alt fra det pulserende og kulturelle byliv til idylliske og landlige naturområder. Det er derfor godt at tænke over, hvor på Sjælland du ønsker, at dit konferencested skal være, og hvad du leder efter. Du kan vælge imellem rustikke, historiske og nostalgiske herregårde, godser og slotte eller moderne og professionelle hoteller, centre og steder. Hos Evarto har vi et bredt udvalg af konferencesteder, der spænder bredt, og vi har helt sikkert også noget, der passer til din konference.

...

Afhængigt af arrangementets varighed kan forplejning være nødvendigt. Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder både sammensatte forplejningspakker og muligheden for at skræddersy dem efter dine behov og ønsker. Forplejningen til arrangementet vil være tæt knyttet til varigheden af din konference på konferencestedet, og derfor er forplejningspakkerne kategoriseret efter dette. Hvis du skal afholde et morgenmøde, vil det være oplagt at vælge morgenpakken. Hvis mødet strækker sig gennem hele dagen, vil dagsmødepakken sørge for, at I får næring til hjernen

...

Et godt forslag til en konference kan være den nordsjællandske kyststrækning, også kendt som den danske riviera. Hos Evarto finder du mange konferencesteder langs kysten, der kan danne rammen om en konference. Her har du mulighed for at opleve en fantastisk havudsigt samtidig med, at du ikke kommer for langt væk fra København.

...

Når du klikker på et konferencested på Evarto, kan du se afsnittet 'Faciliteter', hvor du kan få oplyst, hvilket AV-udstyr konferencestedet stiller til rådighed, såsom mikrofoner, højttalere osv. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt stedet har det udstyr, du har brug for, kan du kontakte konferencestedet direkte.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark