Find stedet til dit firmaevent

Start søgning og find steder og arrangører til et firmaevent i dit område

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for firmaevents

tre tilbud illustration
Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv din forventninger til et firmaevent

Beskriv dine ønsker og krav til et firmaevent, hvor du angiver dato, budget og antallet af deltagere. Hvis I allerede har planlagt aktiviteter, bør dette også nævnes her.

2

Vi finder de bedste til jeres firmaevent

Vi gennemgår jeres beskrivelse og kontakter dig, hvis vi har uddybende spørgsmål. Herefter udvælger vi de tre aktører, som bedst kan imødekomme jeres forventninger til et firmaevent.

3

Du kontaktes med tilbud på firmaevent

De 3 udvalgte steder tager direkte kontakt til dig med deres tilbud, hvorefter du frit kan vælge om du ønsker at gå videre med et tilbud.

FAQ om booking af firmaevents

Hvis du ønsker at slippe for det tidskrævende arbejde, der kræves for at arrangere et firmaevent, kan du med fordel benytte dig af et eventbureau. Deres kompetencer gør det muligt for dig at få hurtigt og nemt skræddersyet et firmaevent, der lever op til dine forventninger. Eventbureauer her på platformen har stor erfaring med at planlægge firmaevents til fordelagtige priser.

...

Firmaevents kan tilpasses forskellige budgetter, da prisen afhænger af, hvad man ønsker at inkludere i arrangementet. Hvis man ønsker en prisvenlig løsning, kan man leje et lokale uden forplejning, hvor man selv står for mad, drikkevarer og underholdning. Dette har typisk en samlet pris på 3000-10000 kr., afhængigt af lokalets størrelse. De fleste vælger en pakkeløsning, som inkluderer forplejning, lokaleleje og underholdning, og her ligger prisniveauet som regel mellem 400-1500 kr. per kuvert. Det er vigtigt at overveje ens budget og vælge en løsning, der passer til ens behov og økonomiske situation.

...

Firmaevents kan have forskellige størrelser og formål, men de har til fælles, at de samler virksomhedens medarbejdere om fællesskabende aktiviteter, der styrker interne relationer. Teambuilding er særlig populært, da medarbejderne får mulighed for at prøve kræfter med problemløsning i en helt ny kontekst. Hvis I foretrækker mere afslappende aktiviteter, kan I overveje en aften i morskabens tegn med en professionel komikeroptræden. Uanset hvilken form for firmaevent, I vælger, kan det være en god måde at styrke medarbejderrelationer og øge motivationen på arbejdspladsen.

...

Et firmaevent kan være den helt rette løsning, hvis man ønsker at øge sammenholdet og de sociale relationer i virksomheden. På Evarto finder du et bredt udvalg af ferie- og aktivitetscentre, eventvirksomheder og hoteller, hvor man kan kombinere oplevelser og aktiviteter med en aften i festlighedernes tegn. Du kan vælge imellem mange forskellige typer af arrangementer, der passer til virksomhedens behov og budget. Ved at vælge en skræddersyet løsning vil du kunne tilbyde medarbejderne en unik oplevelse og samtidig styrke sammenholdet på arbejdspladsen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Firmaevent i hele Danmark

Find inspiration til et firmaevent i dit område

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark