Afhold konfirmation i Nordsjælland

Find de bedste steder i Nordjylland til en konfirmation og se deres prispakker

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konfirmation Nordsjælland

FAQ om konfirmation på Nordsjælland

Stederne på Evarto giver inspiration til alle typer af konfirmationsfester. Hvis du mangler inspiration, kan du bruge oversigten til at danne et overblik over de mange muligheder på Nordsjælland. Hvis I drømmer om at holde konfirmation på en restaurant med havudsigt eller på en historisk lokation, så er vi her for at hjælpe. Det kan være en god idé at overveje, om stedet skal have adgang til have eller terrasse, hvis konfirmationen finder sted i forårs- eller sommerperioden. Det giver gæsterne mulighed for at bevæge sig udenfor og nyde den friske luft, samtidig med at de kan nyde de smukke omgivelser.

...

Børnene til konfirmationsfesten kan opleve den som en smule langsom på grund af kirkegang, fællessang og taler om alt fra mors fødselsberetning til sommerhusture med tante Tove. Hvis der er adgang til udendørsarealer på stedet, kan det være en god idé at medbringe boldspil som fodbold eller badminton, så børnene har mulighed for at få brændt noget krudt af. Hvis vejret ikke er med jer, kan brætspil som "Gæt og grimasser" eller "Hvem er hvem" være nøglen til at underholde børnene.

...

Der er mange muligheder for at vælge temaet for festen. Man kan vælge den traditionelle vej og tage udgangspunkt i klassiske farvetoner med sølvtøj og høje lysestager på bordene, hvilket kan skabe en højtidelig stemning til festen. Ønsker man at give festen et mere interaktivt præg, kan man f.eks. leje en slushicemaskine, hotdogvogn eller photobooth. Festens tema er en fleksibel størrelse og afhænger fuldstændig af jeres præferencer og konfirmandens ønsker. Det vigtigste ved konfirmationen er, at den afspejler konfirmanden og gør dagen helt særlig for ham eller hende.

 

...

Det kan være en god idé at overveje, om gæsterne skal have mulighed for at overnatte efter konfirmationsfesten, især hvis der er gæster, der kommer langvejs fra og har svært ved at overskue hjemturen efter en lang fest. En mulighed er at finde et sted som f.eks. et hotel eller en kro, hvor gæsterne kan overnatte samme sted som festen foregår. Hvis man foretrækker at holde festen et sted uden sovepladser, kan det være en god idé at give gæsterne anvisninger om overnatningsmuligheder i nærheden.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark