Find steder at holde konfirmation

På Evarto får du det største overblik over steder til en konfirmation

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for steder at holde konfirmation

FAQ om steder til en konfirmation

Der findes et hav af steder her på platformen, der kan danne rammen om en konfirmation. De fleste vælger typisk et sted, som ligger inden for en rimelig afstand fra kirken, så det er let og bekvemt at ankomme til konfirmationsfesten. Det kan være en god idé at inddrage konfirmandens præferencer, når man skal udvælge det rette sted for at gøre festen personlig. Hvis du søger et ekstraordinært sted, kan festen f.eks. afholdes i et selskabslokale i en zoologisk have, et tivoli eller endda et fængsel.

...

Varigheden af en konfirmationsfest kan variere og afhænger af, hvordan man ønsker at fejre dagen. De fleste konfirmationer begynder med selve konfirmationsgudstjenesten, der typisk varer omkring en time. Efterfølgende er der tradition for at mødes med venner og familie foran kirken, hvor der kan tages billeder. Derefter mødes festens deltagere på konfirmationsstedet, hvor festen skal foregå. Festen kan vare alt fra et par timer til et heldagsarrangement. Når man skal vurdere festens varighed, bør man tage højde for sit budget samt undersøge mulighederne på stedet.

 

...

Den klassiske konfirmation byder på taler og sange forberedt af konfirmandens familie og venner. Men for at gøre konfirmationen helt særlig, kan du gøre lidt ekstra ud af underholdningen. Du kan eksempelvis arrangere livemusik eller leje en DJ til festen. Hvis der er børn med til konfirmanden, kan du arrangere underholdning, som også kunne have interesse for dem - eksempelvis en tryllekunstner. Hvis du ønsker at inddrage gæsterne i underholdningen, kan du arrangere nogle selskabslege som eksempelvis en konkurrence, hvor konfirmanden dyster mod en udvalgt gæst.

...

En konfirmation er en stor dag for både konfirmanden og forældrene, og det kan derfor være en god idé at forevige minderne, som I kan kigge tilbage på om nogle år. Du kan eksempelvis leje et photobooth med sjovt tilbehør, hvor gæsterne har mulighed for at tage fjollede billeder fra dagen. Du kan også lægge en gæstebog til rådighed, hvor alle gæsterne kan skrive en lille sød hilsen til konfirmanden fra den store dag, og hvor du kan indsætte et billede af den pågældende person. Hvis du foretrækker minder i form af traditionelle kamerabilleder, kan du lade gæsterne stå for dette. Stil et kamera til rådighed, hvor gæsterne frit kan gå rundt og tage billeder under festen.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark