Find og book mødelokaler på Vesterbro

Hos Evarto finder du det største udvalg af mødelokaler i Danmark

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokale Vesterbro

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til et mødelokale på Vesterbro

Du skal blot beskrive hvad du har af ønsker og krav til dit kommende mødelokale på Vesterbro. Hvor mange deltagere bliver i, er der krav til omgivelserne, krav til parkering, handicapvenligt eller hvad end det nu kunne være.

2

Vi finder de optimale mødelokaler til dig

Vores dygtige team undersøger alle mødelokaler på Vesterbro, som matcher dine krav til faciliteterne, og inden for få dage modtager du dine 3 tilbud.

3

Du modtager 3 tilbud på mødelokaler på Vesterbro

Du modtager dine 3 tilbud på mødeloker på Vesterbro, og nu er det bare at se dem an, og vurdere om det er noget for dig.

FAQ om afvikling af møder på Vesterbro

Når luften i mødelokalet på Vesterbro bliver tung, og en pause er tiltrængt, kan man tage på udforskning af det skønne Vesterbro. Det er nemt at komme rundt til fods eller på cykel. Der er masser af muligheder for at leje en cykel hurtigt og nemt rundt omkring på Vesterbro og dermed få en lokal oplevelse. Derudover er der også mange gåture, som er værd at tage, f.eks. en tur gennem Kødbyen eller langs den populære shoppinggade, Værnedamsvej.

...

Priserne for at arrangere en konference på Vesterbro afhænger af forskellige faktorer, såsom størrelsen på mødelokalet, antallet af deltagere, varigheden af konferencen, eventuelle ekstra aktiviteter og forplejning. Som et estimat kan priserne for et dagsmøde på Vesterbro starte fra 400-800 kr. Det er dog vigtigt at bemærke, at priserne kan variere afhængigt af de specifikke krav og ønsker til konferencen.

...

Når du skal finde møde- eller konferencelokaler på Vesterbro, er der masser af forskellige typer af lokaler alt efter, hvad dine krav er. Der er bl.a. mulighed for auditorium, mødelokaler, konferencerum, udstillingsområder eller "boardrooms". Der er rig mulighed for at finde et mødelokale på Vesterbro, der passer præcis til dine ønsker og krav.

...

Vesterbro er kendt for sit brede udvalg af restauranter og barer, der serverer alt fra traditionel dansk mad til internationale retter og trendy cocktails. Derfor er det oplagt, når I forlader mødelokalet på Vesterbro, at gribe chancen og tage en tur ud til Vesterbros bedste restauranter eller barer. Nogle af de bedste restauranter og barer på Vesterbro inkluderer Kødbyens Øl & Cocktailbar, H15 og Krøgers Familiehave.

...

Når du skal booke et møde- eller konferencelokale på Vesterbro, er det vigtigt først at overveje hvilke faciliteter, som er nødvendige for at mødet bliver en succes.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Mødelokaler i Hovedstadsområdet

Find de perfekte mødelokaler i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark