Find og book mødelokale på Østerbro

Hos Evarto får du det største overblik over mødelokaler på Østerbro

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokaler Østerbro

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv det ideelle mødelokale på Østerbro

Indsend en beskrivelse af hvilke krav og ønsker du har til mødefaciliteterne. Her kan du komme ind på præferencer til forplejning, placering af mødelokalet samt særlige krav til det tekniske udstyr.

2

Vi finder de bedste lokaler til dit møde

Igennem vores kendskab til mødesteder finder vi de mødelokaler der bedst stemmer overens med din beskrivelse. Det er muligt at vi kontakter dig med uddybbende spørgsmål via telefon eller mail.

3

Du modtager tilbud på mødelokaler på Østerbro

Vi tager kontakt til de tre steder og beder dem fremsende et tilbud på et mødelokale. Nu er det op til at vudere, om en af mødelokalerne skal danne ramme om dit næste møde.

FAQ om mødelokaler på Østerbro

Der er et bredt udvalg af mødelokaler på Østerbro, og du kan derfor overveje, om mødelokalets placering eller rammer skal have betydning for dit valg. Hvis der er deltagere, som foretrækker offentlige transportmidler, kan det være bekvemt, hvis mødelokalet er i nærheden af en metrostation på Østerbro. Går dine overvejelser på rammerne, kan du overveje, om det skal være traditionelle mødelokaler på et hotel eller en restaurant. Ønsker du derimod et anderledes mødelokale, så finder du på Østerbro flere alternative løsninger, som f.eks. et mødelokale i toppen af en kran med udsigt til Øresund.

...

Hvis mødet er for en større forsamling, kan der være behov for at booke flere mødelokaler. Det kunne eksempelvis være tilfældet, hvis der er temaer, der egner sig bedst til at blive bearbejdet i mindre grupper. Her kunne et konferencehotel være en mulighed, da de som regel har adskillige fleksible mødelokaler til rådighed.

...

Mange mødesteder tilbyder forplejningspakker, der indeholder mad, drikkevarer og leje af lokalet. Indholdet i forplejningspakkerne er forskelligt, afhængigt af hvornår på dagen mødet skal afholdes samt varigheden. Du kan se, hvilke forplejningspakker der tilbydes de enkelte steder, ved at klikke dig ind på deres side her på Evarto.

...

Hvis man ønsker at afholde møder flere dage i træk, eller hvis der er mødedeltagere, som kommer langt fra Østerbro, kan det være bekvemt med en overnatningsmulighed på stedet. Hos Evarto kan du nemt og hurtigt finde steder, som tilbyder overnatning i forbindelse med møder og arrangementer.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Mødelokaler i Hovedstadsområdet

Find de perfekte mødelokaler i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark