Find dit mødelokale på Frederiksberg

Få overblikket over dine muligheder for lokaler til dit møde eller konference

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for mødelokale Frederiksberg

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Giv en kort beskrivelse af dine ønsker til et mødelokale på Frederiksberg

Du skal blot fortælle os, om dine ønsker og krav til mødelokalerne på Frederiksberg. Det kan være alt fra facilitetskrav til forplejningsønsker.

2

Vi finder et ideelt mødelokale til dig

Vores dygitge team leder nøje markedet igennem, for at finde de 3 bedste tilbud på mødelokaler til dig. Du bliver måske ringet op, med yderligere spørgsmål, for en uddbyning af dine ønsker til et mødelokale på Frederiksberg.

3

Du modtager 3 tilbud på mødelokaler på Frederiksberg

Efter få dage, vil du modtage 3 konkrete tilbud på mødelokaler på Frederiksberg. Nu er det blot en vurderingssag fra din side. Vores service er helt gratis og uforpligtende.

FAQ om møder på Frederiksberg

Når du lejer mødelokaler på Frederiksberg, anbefaler Evarto at bruge pauserne på at udforske den dejlige og charmerende bydel, som ligger centralt i København. Frederiksberg er bl.a. kendt for sine mange grønne og naturskønne områder, som gør det ideelt at tage på en gåtur eller cykeltur, enten før, efter eller i pauserne under mødet på Frederiksberg. Den kulturelle scene er også et af kendetegnene for Frederiksberg. Besøg f.eks. Zoologisk Have, Cisternerne, Frederiksberg Slot eller Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

...

Frederiksberg er kendt for sine mange muligheder for restauranter og barer. Når i forlader mødelokalet på Frederiksberg, kan det stærkt anbefales at bevæge sig ud og få noget godt at spise eller drikke.

...

Prisen for mødelokaler på Frederiksberg kan variere afhængigt af faktorer som størrelse, faciliteter, beliggenhed og lejeperiode. Generelt set kan priserne for mødelokaler på Frederiksberg være højere end i andre dele af København på grund af områdets popularitet og centrale beliggenhed. Et estimat på prisen for et dagsmøde på Frederiksberg er mellem 400 og 900 kr. pr. person.

...

Efter dit møde eller konference på Frederiksberg er det vigtigt at bruge feedback fra deltagerne til at forbedre dine fremtidige møder eller konferencer. På den måde sikrer du, at du når dine mål og skaber værdi for dine deltagere. Først og fremmest er det en god idé at indsamle feedback fra deltagerne, inden du forlader mødelokalet på Frederiksberg. Derefter kan du analysere det indsamlede data og identificere områder, som kan forbedres, samt de områder, der fungerede godt. Til dit kommende møde eller konference på Frederiksberg kan du planlægge og implementere eventuelle forbedringer, som feedbacken har givet dig.

...

Parkeringsforholdene, når du skal afholde møde eller konference på Frederiksberg, kan være udfordrende på grund af områdets centrale beliggenhed og høje befolkningstæthed. Der er dog stadig muligheder for parkering, både gratis og mod betaling. Det kan dog anbefales at benytte sig af offentlig transport, når man afholder møde eller konference på Frederiksberg.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Mødelokaler i Hovedstadsområdet

Find de perfekte mødelokaler i København

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark