-------
Dato
gæster

Villa Copenhagen

Unikt konferencehotel med moderne faciliteter

1-1100 gæsterSiddende

Julie Krogh

Konference- & Eventansvarlig

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Hotellet er i den grad en bygning, hvor historien har sat sit præg. Hotellet bærer nemlig historien fra det gamle Posthus fra 1912 og samler dermed fortid, nutid og fremtid. 

Hotellet kan agere knudepunkt for dine møder og konferencer og med en beliggenhed i hjertet af København er det et oplagt sted at vælge i forbindelse med dit firmaarrangement. 

Lokaler

Med plads til 1100 mennesker giver lokalet Square med sine store mure af gamle kampesten og de tilstødende 8 studier en fornemmelse af historie og betydning, når man afholder alt fra store begivenheder, konferencer eller intime møder.

Square, Boardroom og Playroom er blot nogle få af hotellets eventfaciliteter, og hvert sted har sin egen følelse og atmosfære. Tag dine gæster med, og lad dem gøre dit næste arrangement til noget ekstraordineret.

Hotellets Manifesto

Med et ønske om at være det bedste hotel for verden, tager hotellet fuldt ansvar for deres miljø aftryk og forsøger derfor at skabe de bedste forudsætninger for at skabe en bedre forretning for både mennesker og planeten. 

1 forskellige

Prispakke

  • Dagsmøde

    1.195 kr. pr. kuvert

18 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser390

Lokation

Centralpostbygningen, Tietgensgade 35-39, 1704 København, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark