Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Scandic Sluseholmen

Fleksibel festlokation med god beliggenhed og lækker mad

1-300 gæsterSpisende
Lukker kl. 02:00
Sandra Andersen

Sandra Andersen

Conference Supervisor

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Scandic Sluseholmen ligger smukt placeret i Københavns Sydhavn med bl.a. Sydhavnstippen og Valbyparken i gåafstand fra hotellet. Hotellet byder på hele 6 selskabslokaler, der benyttes til fester, arrangementer samt større events. Scandic Sluseholmen har stor erfaring med at arrangere selskaber og events fra 25 til 300 spisende deltagere. Deres passionerede og professionelle team står klar til at tage sig af detaljerne hele vejen fra A til Å ved dit næste event.

Lokalerne er fleksibel og kan tilpasses arrangementets deltagerantal. Herudover er der to restaurantområder, to lobby-områder og den hyggelige terasse, der i de varme måneder er ideel til velkomstdrinken, den lille reception, mm. Køkkenet har rod i det nordiske køkken og der kreeres skønne madoplevelser med fokus på smag, sæson og bæredygtighed.

Aktiviteter og teambuilding

Der er fin mulighed for både inden- og udendørs aktiviteter på og omkring Scandic Sluseholmen. Sydhavnstippen, lystbådehavnen, havnebad og Valbyparken er i gå-afstand fra hotellet og på hotellet findes der billardbord, shuffleboard, bordfodboldbord og fitness.

Overnatning

Scandic Sluseholmen tilbyder hele 215 værelser, hvoraf mange af værelserne har udsigt over marinaen og den smukke Sydhavnstippen. Værelserne tilbydes i flere standarder, størrelser og prisklasser.

Transport

Scandic Sluseholmen ligger placeret knap 5 km fra centrum af København. Både bus og havnebus stopper tæt ved hotellet, og kan tage dig til Nyhavn på under 30 minutter. Hvis du kommer i bil er der også mulighed for gratis parkering lige foran hotellet.

Bæredygtige tiltag

Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.

 Vi har ambitiøse mål for fremtiden:

 • Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
 • Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
 • Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
 • Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)

5 forskellige

Prispakker

 • Firmajulefrokost 2023

  1.299 kr. pr. kuvert

  Minimum 10 gæster

 • Aftenselskab 1

  950 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 2

  fra 1.195 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Aftenselskab 3

  1.295 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Brunch

  255 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

10 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser200
 2. Gruppeværelser15

2 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Se 360° fremvisning

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Busstop: Sluseholmen (Sjællandsbroen)
150 m
Busstop: Bådehavnsgade (Sjællandsbroen)
500 m
Betalt p-plads: Sluseholmen 8A
550 m
Togstation: Sydhavn St., 2450 København
1.6 km
Lufthavn: Copenhagen Airport
10 km

Lokation

Molestien 11, 2450 København SV, Danmark

Vilkår og betingelser for Scandic Sluseholmen

1. Indledende bemærkninger 

a) Nærværende generelle betingelser gælder for Scandic Hotel A/S, herefter SH 

b) Afbestilling og reduktion skal altid meddeles hotellet skriftligt og genbekræftes af hotellet for at opnå gyldighed. 

2. Bestilling: 

Bestillingen kan ske mundtligt eller skriftligt. Hotellet skal bekræfte skriftligt.

 Bekræftelsen skal indeholde specifikationer om pris, antal personer og øvrige dele i arrangementet, samt ønsker i forhold til bestillingen. 

Senest 14 dage før arrangementets start skal der fremsendes den endelige fordeling og navneliste på det bestilte antal værelser, samt program/tidsplan med angivelse af måltider og øvrig servering m.m. Fremsendes navnelisten ikke rettidigt, sætter vi skriftligt påkrav. Såfremt navnelisten ikke modtages senest 2 dage herefter betragtes det som afbestilling af arrangementet og der opkræves godtgørelse i henhold til pkt. 4. 

3. Reduktion/Afbestilling 

Et arrangement kan afbestilles senest 30 dage før ankomstdato. Afbestilling er når der foretages helt eller delvist annullering, reduktion, afkortning eller lignende ændringer i arrangementet. 

Endeligt bestilt arrangement er de hotelydelser, der resterer 30 dage før ankomstdato. 

Det endelige arrangement kan maksimum reduceres med 50% vederlagsfrit indenfor 30 dage før ankomst. Følgende betingelser gælder for reduktion af arrangementet. 

 Reduktion på op til 50% af det endelige arrangement skal meddeles hotellet skriftligt senest 20 dage før ankomstdato. 

 Reduktion på op til 35% af det endelige arrangement skal meddeles hotellet skriftligt senest 10 dage før ankomstdato. 

 Reduktion på op til 10% af det endelige arrangement skal meddeles hotellet skriftligt senest 5 dage før ankomstdato. 

 Reduktion på mindre end 5% af det endelige arrangement skal meddeles hotellet skriftligt senest 3 dage før ankomstdato. 

Ved no-show, forsinket ankomst og for tidlig afrejse har hotellet krav på en erstatning svarende til fuld pris på det endelige bestilte arrangement. 

4. Betaling af godtgørelse 

Ved reduktion og/eller afbestilling af et arrangement senere end ovennævnte tidspunkter, jf. pkt. 3 har

 SH krav på en godtgørelse svarende til den fulde pris for det for sent afbestilte arrangement inkl. moms. Ligeledes kan SH altid kræve fuld dækning for ydelser, der ikke kan afbestilles, d.v.s. ydelser, som SH på vegne af kunden har bestilt eksternt. 

5. Ophævelse af arrangement 

SH forbeholder sig retten til at ophæve arrangementer, såfremt dele af eller hele arrangementet bliver videre-solgt til 3. part uden accept fra SH, eller arrangementet bliver videre-solgt til højere pris end ordrebekræftelsen, medmindre det indgår i en pakke. 

Dette berettiger ikke til nogen form for erstatning. 0507 

6. Betaling/Depositum 

Ved aftale om depositum skal beløb svarende til 100 % af det bestilte arrangement betales senest 30 dage før ankomstdato. Depositum fratrækkes den endelige afregning, og vil indgå i beregningen i henhold til afbestillingsbetingelserne punkt. 3. 

Såfremt depositum ikke betales rettidigt betragtes det som afbestilling af arrangementet. 

Ved fakturering er betaling forfalden 10 dage fra faktura dato. Der opkræves faktureringsgebyr. Ved forsinket betaling pålægges 1,5% rente pr. påbegyndt måned, samt administrationsgebyr. 

7. Forbehold for prisændringer 

SH forbeholder sig retten til at regulere priserne såfremt, der sker ændringer i moms eller afgifter og force majeure, som er uden for SH indflydelse. SH skal omgående informere om pristillæg. Priserne bliver reguleret pr. 1. januar hvert år.

 Medmindre andet fremgår af bekræftelsen vil, det være årets priser, der er opgivet i bekræftelsen. Der må forventes en prisstigning på 3-5% pr. år 

8. Fordeling af værelseskategorier 

Endelig fordeling på værelseskategorier vil ske ca. 6 måneder før ankomstdato. 

9. Generelle forbehold/Force Majeure 

Såfremt SH’s forpligtelser skulle påvirkes af strejke, lockout, blokade, krig, begrænsninger i leverancer eller andre omstændigheder, som hotellet ikke er herre over, samt hvis underskriver ikke overholder sine forpligtelser i henhold til denne aftale, er SH berettiget til at hæve aftalen uden af den grund at være forpligtet til nogen form for erstatning. 

10. Ansvar for ejendom 

Hotellet har intet ansvar for ejendom, der opbevares på værelser. Hotellet har alene ansvar for sædvanlige ejendele, som er låst inde i hotellets bokse. Har ejendelen særlig værdi, skal hotellet informeres omkring dette. Hotellet forpligter sig kun til at dække det fulde tab i det omfang, at hotellet skriftligt har påtaget sig ansvaret for værdifulde ejendele. 

10. Gældende regler og normer for hotelbranchen

 I tillæg til ovenstående betingelser og eventuelle skriftlige aftaler imellem parterne finder gældende regler og normer for hotelbranchen anvendelse. 

12. Tvister 

Tvister angående fortolkning eller brug af denne aftale skal afgøres ved en dansk domstol, med Københavns Byret som første instans.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark