Aamanns Køkken & EventProfessionelle og elegante rammer til profesionelle begivenheder

Peter
Eventchef
Fra det øjeblik, du træder ind i deres elegant designede lokaler, mødes du af en atmosfære af professionalisme og gæstfrihed. Aamanns Køkken & Event har et smukt indrettet mødelokale, der er perfekt til alt fra intime forretningsmøder til større konferencer.
Under møderne bliver gæsterne forkælet med førsteklasses forplejning, hvor Aamanns berømte smørrebrød og andre lækre retter serveres med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Den udsøgte mad kombineret med den imødekommende service skaber en stemning, der fremmer produktivitet og engagement.
Aamanns Køkken & Event tilbyder også teknisk support og faciliteter, der sikrer, at møderne forløber gnidningsløst. Fra avanceret audiovisuelt udstyr til hurtig internetadgang er alt til stede for at imødekomme gæsternes behov.
Bæredygtige tiltag
Vi arbejder løbende med bæredygtige tiltag på flere områder og har blandt andet deltaget i Københavns Kommunes projekt Bæredygtig Bundlinje, hvor vi har haft stort fokus på udviklingen af vores bæredygtige profil.
Økologiske, lokale kvalitets råvarer
- Det mel vi benytter til vores brød, kommer fra Østagergaard, hvor vi har egen mark, hvor der dyrkes biodynamisk korn. Landbruget drives som en socialøkonomisk virksomhed.
- For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæson uløseligt sammen. Vi benytter så vidt muligt danske produkter, produkter i sæson, og det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd.
- Vi samarbejder med mange lokale leverandører. Som eksempel kan nævnes Bygaard -et bylandbrug på Refshaleøen, hvor der dyrkes økologiske svampe med minimal CO2-udledning og hvor svampe blandt andet gros på træflis, genanvendt fra andre industrier. De leverer alle deres produkter på cykel, men hos os får vi dem leveret til fods, da de er vores naboer (læs mere her).
- Ligeledes får vi urter fra Nabofarm på Amager, som gror krydderurter indendørs via hydroponisk landbrug, hvor vand bl.a. er i et lukket kredsløb hvor det genanvendes og dermed anvendes der 90% mindre vand i produktionen. Alt leveres også her på cykel og i genbrugsemballage (læs mere her).
Plantebaserede menuer
- Vi har stort fokus på plantebaserede retter. Det betyder ikke, at vi ikke serverer kød, men at vi vægter kød, fjerkræ og fisk af høj kvalitet, og lidt mindre af det, suppleret med plantebasserede råvarer.
Madspild
- Hver eneste dag arbejder vi med vores madspild, og er stolte af, at vi genbruger alt hvad der overhovedet er muligt i vores produktion, f.eks. til fonder, cremer, urteolier, snacks og andet.
- Vi benytter overskydende rugbrødsendeskiver og surdejsbrød til forædling til bl.a. rasp, croutoner, crumble, rugstøv mm., der indgår som sprøde elementer og topping på salater og pålæg.
- Det madspild og madaffald vi ikke kan komme udenom fra gæster eller fra produktionen, som f.eks. æggeskaller, kaffegrums og andet, hentes af vores samarbejdspartner ReGaia, som via en specialiseret fermenteringsproces kaldet "Bokashi", omdanner madaffald til førsteklasses organisk gødning ved hjælp af mikroorganismer.
Miljøhensyn
- Vi opdeler al affald i 10 forskellige fraktioner. På denne måde sikrer vi vores affald kan enten genanvendes eller bortafskaffes korrekt.
- Vi benytter ikke engangshåndklæder i voreskøkken. Det betyder, at vi har genanvendelige klude i stedet, både til håndtørring samt til rengøring, hvilket betyder 30% mindre CO2-udledning. Samtidigt reduceres materialestrømmen, og kludene kan genanvendes op til 300 gange. Vi arbejder på at udbrede dette tiltag til vores øvrige forretninger.
- Vores rengøringsmidler er svanemærket.
- Som gæst hos os får man altid serveret postevand i karafler, for at minimere unødig transport af vand.
- Det vand vi tilbyder to-go, og som derfor er på flaske, kommer fra det danske firma HelpWater, der er medlem af GO GREEN DANMARK, en organisation, som kun har medlemmer, der har bæredygtige produkter. Udover at deres flasker laves af 100% genbrugsplast og deres etiketter er trykt på 100% genbrugspapir, så bliver flaskerne produceret med elektricitet, som er produceret CO2-neutralt. Deres leverandør Husum Water, samarbejder med ClimatePartner og de støtter en række projekter verificeret af Gold standard, som f.eks. projektet Rent Drikkevand i Uganda (læs mere her). På den måde opfylder Husum Water 12 ud af de 17 verdensmål.
- Vores duge og servietter er 100% biologisk nedbrydelige, ligesom vi har et bredt sortiment af økologiske drikkevarer i alle vores forretninger.
- Vi får strøm fra vindenergi, når dette er muligt.
- Alle lyskilder er udskiftet til strømbesparende LED-pærer, hvor det er muligt.
- Vi forsøger altid at genanvende, sælge eller bortgive inventar, redskaber mv., som vi ikke længere benytter. Bl.a. samarbejder vi med Hellebro, et helle for unge hjemløse og udsatte, med værested, herberg, og udslusningsboliger, hvor netop inventar, redskaber og andet kan gives til de unge.
- Sidst, men ikke mindst, arbejder vi i disse dage på CO2-beregninger i samarbejde med virksomheden Wemuda, der har udviklet programmet
1 forskellige
Lokale
Faciliteter
Aktiviteter og teambuilding
Relevante steder i nærheden
Lokation
Refshalevej 163A, 1432 København, Danmark
Mere end konferencelokaler i København
Evarto gør det let at finde alt fra store konferencesteder til intime festlokaler i hele Danmark, så du kan vælge det bedste sted til dit event.
- KøbenhavnKonferencelokaler
- RoskildeKonferencelokaler
- SlagelseKonferencelokaler
- VedbækKonferencelokaler
- NordsjællandKonferencelokaler
- SjællandKonferencelokaler
- DanmarkKonferencelokaler
- NæstvedKonferencelokaler
- HelsingborgKonferencelokaler
- GlostrupKonferencelokaler
- ØsterbroKonferencelokaler
- VesterbroKonferencelokaler
- SydsjællandKonferencelokaler
- LyngbyKonferencelokaler
- KøgeKonferencelokaler
- KødbyenKonferencelokaler
- HillerødKonferencelokaler
- FrederiksbergKonferencelokaler
- SønderborgKonferencelokaler
- RingstedKonferencelokaler
- ValbyKonferencelokaler
- AmagerKonferencelokaler
- KorsørKonferencelokaler
- VordingborgKonferencelokaler
- AllerødKonferencelokaler
- BallerupKonferencelokaler
- GentofteKonferencelokaler
- HaslevKonferencelokaler
- HellerupKonferencelokaler
- HelsingeKonferencelokaler
- HolbækKonferencelokaler
- StevnsKonferencelokaler
- LollandKonferencelokaler
- BornholmKonferencelokaler
- GillelejeKonferencelokaler
- SkælskørKonferencelokaler
- VestsjællandKonferencelokaler
- KonferencefaciliteterDanmark
- KonferencepakkerDanmark
- KonferencesalDanmark
- KonferencesalKøbenhavn
- Billige konferencelokalerKøbenhavn
- Conference roomDanmark
- Conference centerDanmark
- KongrescenterDanmark
- MessecenterDanmark
- Konference med overnatningDanmark
- Hotel og konferenceDanmark
- KonferencedøgnDanmark
- KonferenceopholdDanmark
- KonferenceopholdSjælland
- KonferencerumDanmark
- KonferencerumMiddelfart
- KonferencestedDanmark
- KonferencestedDanmark
- BarnedåbKøbenhavn
- BryllupKøbenhavn
- FestlokalerKøbenhavn
- SelskabslokalerKøbenhavn
- VenuesKøbenhavn
- EventlokalerKøbenhavn
- FirmaarrangementKøbenhavn
- FirmaeventKøbenhavn
- FirmafestKøbenhavn
- SommerfestKøbenhavn
- FødselsdagfestKøbenhavn
- JulefrokostKøbenhavn
- FirmajulefrokostKøbenhavn
- Julefrokost på en restaurantKøbenhavn
- Festlige restauranterKøbenhavn
- KonferencecentreKøbenhavn
- KonferencelokalerKøbenhavn
- KonferencehotellerKøbenhavn
- konferencelokalerKøbenhavn
- KonferencesalKøbenhavn
- KonfirmationKøbenhavn
- KursuscenterKøbenhavn
- KursuslokalerKøbenhavn
- MødelokalerKøbenhavn
- MødepakkerKøbenhavn
- EventbureauerKøbenhavn
- EventfirmaerKøbenhavn
- Bryllup hotelKøbenhavn
- SlotsbryllupKøbenhavn
- MødelokalerDanmark
- KonferencelokalerDanmark
- KonferencecenterDanmark
- KonferencehotelDanmark
- KursuslokalerDanmark
- KursuscenterDanmark
- KursusstederDanmark
- KonferencestederDanmark
- KonferencefaciliteterDanmark
- JulefrokostDanmark
- FirmaeventsDanmark
- FirmafesterDanmark
- SommerfesterDanmark
- ReceptionDanmark
- EventbureauDanmark
- FirmaarrangementerDanmark
