Find og book selskabslokaler i København

Udforsk 1290+ unikke festlokaler i København

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for festlokaler og selskabslokaler i København

FAQ om fest- og selskabslokaler i København

Prisen for at booke selskabslokaler i København varierer afhængigt af lokalets størrelse og faciliteter. De fleste steder inkluderer forplejning som en del af selskabslokalets booking. Priserne for selskabslokaler med inkluderet forplejning varierer typisk mellem 400 og 1000 kroner, afhængigt af menuen, arrangementets varighed og lokalets beliggenhed. Hvis du ønsker at leje et lokale uden forplejning, kan mindre lokaler starte omkring 5000 kroner, mens større eller mere eksklusive steder kan være dyrere.

...

Hvis du foretrækker at afholde festen på et selskabslokale, som er let tilgængeligt for alle, kan vi anbefale at vælge et sted nær centrum af København. Her er det nemt og hurtigt at komme til fra hele landet med offentlig transport. Ønsker du derimod et sted, hvor du og dine gæster kan feste langt ud på natten uden at forstyrre andre, kan du med fordel vælge et sted lidt uden for København. 

...

Amager Selskabslokaler, FRB Rådhuskælder, Langelinie Pavillonen og Villa Kultur er blandt de steder med de mest populære selskabslokaler i København.

...

Hvis du planlægger at holde en mindre fest, kan det være en god idé at vælge et lokale på en restaurant, en hyggelig café eller en cocktailbar. Disse steder kan ofte tilbyde en intim og hyggelig atmosfære, som er perfekt til mindre selskaber. Du kan skabe en ekstra hyggelig stemning ved at sørge for afdæmpet belysning og levende lys.

...

Uanset om du skal planlægge en fest for et voksent selskab eller med børn, kan underholdning være med til at gøre festen helt særlig. Hvis festen er for voksne, kan man med fordel arrangere nogle aktiviteter som karaoke, charades, livemusik eller leje en standupkomiker. Hvis festen gerne må være skør, kan en temafest med udklædning være det, der gør festen uforglemmelig. Hvis festen er for det yngre publikum, kan du med fordel arrangere aktiviteter som ballondans, stoledans, stopdans eller endda leje en tryllekunstner, så børnene får en helt fantastisk fest, der ikke går i glemmebogen.

...

Har du brug for nogle særlige faciliteter til festen? Det kan være, at du har planlagt en stoledans for børnene og derfor har brug for et større område til aktiviteten eller et ekstra antal stole. Såfremt du har planlagt diverse konkurrencer eller underholdning, kan du have brug for mikrofoner, højtalere, skærme eller en scene. Det kan også være, at du har brug for et barområde i lokalet eller ønsker et adskilt rum, hvor du kan anrette maden til dig og dine gæster uforstyrret. Du kan blive klogere på hvilke faciliteter og udstyr der stilles til rådighed i lokalet, ved at klikke dig ind på selskabsstedets side her på Evarto.

...

På Evarto afhænger forplejningen af det sted, du vælger til din fest. Stederne på platformen tilbyder forskellige muligheder, herunder buffeter, menuer, fingerfood og drikkevarer. Du kan finde detaljerede oplysninger om forplejning på hvert steds profil og kontakte dem direkte for at tilpasse det efter dine ønsker og behov.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
4,8 stjerner på Trustpilot
950+ steder i hele Danmark
950+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark