Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

Find selskabslokale i Ballerup

Udforsk 2397+ unikke festlokaler fordelt i hele Danmark

Søg blandt 950+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte selskabslokaler i Ballerup

UDTALELSER

Dem der har booket igennem os siger

moellerup gods område

Fantastisk oplevelse! Alt var perfekt til vores bryllup. Stedet havde vi aldrig fundet, hvis ikke vi havde brugt Evarto i vores søgen.

Lene og Rasmus

Fandt stedet til deres bryllupsfest på Evarto

Guldaldersalen

Jeg bookede min 50 års fødselsdag via Evarto! Super god service! Nemt at indhente tilbud fra forskellige steder og super god opfølgning på tingene via mail.

Rune Langvad

Fandt stedet til sin fødselsdagsfest på Evarto

Hotel Faaborg Fjord

Hele den store familie skulle samles til en komsammen, og vi fandt det helt rigtige sted gennem Evarto. Billederne af stedet og dets omgivelser gjorde det nemt for os at træffe en beslutning.

Bent Larsen

Fandt stedet til sin familekomsammen på Evarto

1/3 udtalelser

De seneste Bookinger

Der var over 20.000 bookinger på Evarto i 2023

Øregaard Café og Event
Øregaard Café og EventHellerup
Booket igennem Evarto

Peter Birch bookede til 70-års fødselsdag

25 personer
Selskabspakke
Gratis p-pladser
Projektor & lærred
Ved Lund
Ved LundAarhus
Booket igennem Evarto

Nina Møller bookede til Barnedåb

35 personer
Brunchpakke
Børnevenligt
Lydanlæg
Theilgaarden
TheilgaardenKøge
Booket igennem Evarto

Jeanette Lagoni bookede til Bryllup

60 personer
45 til overnatning
Selskabspakke
Lydanlæg, lysteknik & scene
Mogens Dahl Koncertsal
Mogens Dahl KoncertsalKøbenhavn S
Booket igennem Evarto

Emilie Reves bookede til Julefrokost

100 personer
Koncertsalen
Julefrokostpakke med fribar
Scene & mikrofon

Udvalgte geografiske områder og byer

Geographic link - København K
Geographic link - Odense
Geographic link - Storkøbenhavn
Geographic link - Sjælland
Geographic link - Fyn
Geographic link - Roskilde

Populære filtre for selskabslokaler i Ballerup

FAQ om selskabslokaler i Ballerup

At afholde arrangementer i Ballerup i stedet for centrum af København har fordele som lavere omkostninger, generelt bedre parkeringsfaciliteter og en mere afslappet atmosfære. Ballerup har også gode transportforbindelser til København, hvilket gør det nemt for deltagere og gæster at komme til og fra arrangementet. Samlet set er Ballerup et godt valg for dem, der søger et mere overkommeligt og mindre overfyldt alternativ til København

...

Festgæster i Ballerup kan nyde en række forskellige oplevelser og aktiviteter, herunder naturoplevelser, kulturelle seværdigheder, shopping, spisning og drikke samt forskellige aktiviteter som bowling og sportsfaciliteter. Ballerup tilbyder noget for enhver smag og interesse, så gæster kan nyde alt fra en afslappet dag i naturen til spændende kulturelle oplevelser og sjove aktiviteter.

...

Der er et bredt udvalg af forplejningsmuligheder i forbindelse med selskabslokalerne i Ballerup. Stederne tilbyder forplejningspakker, der kan inkludere alt fra helt simple løsninger som en buffet til mere avancerede menuer med flere retter og vine. Det kan også være en god idé at overveje, hvad formålet med arrangementet er, og hvilken type mad og drikke der passer bedst til dette formål og til de gæster, der vil være til stede.

...

Ballerup er kendt for sine naturprægede omgivelser, herunder Måløv Engsø, Vestskoven, Ballerup Skov, Søndersø og Ballerup Mose. Disse områder giver mulighed for at opleve smukke naturscenerier samt at slappe af væk fra byens travlhed.

...

For at afholde en vellykket begivenhed kan der være behov for forskelligt udstyr såsom lyd- og belysningsudstyr, projektor og skærm, mikrofoner og højttalere, bord- og stoleudlejning. På platformen er det nemt at se, hvilket udstyr og hvilke faciliteter der stilles til rådighed på det enkelte steds side. Dette gør det nemt for dig som arrangør, at få overblik over, hvad der er tilgængeligt, og sikre at de har alt det nødvendige udstyr til arrangementet.

...

For gæsterne, der skal til og fra selskabslokaler i Ballerup, er der flere muligheder. Gæster med egen bil kan benytte parkeringsmuligheder ved de fleste selskabslokaler. Ballerup har også gode offentlige transportforbindelser til København med både tog og busser. Arrangørerne kan også arrangere transport til og fra selskabslokalet som en del af arrangementet. 

...

Kuvertpriserne for at booke et selskabslokale i Ballerup med forplejning varierer afhængigt af det enkelte selskabslokales faciliteter og service, samt omfanget og typen af arrangementet. Generelt kan man forvente at kuvertpriserne for et selskabslokale i Ballerup med forplejning vil starte fra et par hundrede kroner og op til flere hundrede kroner pr. person, alt efter selskabsstedet, varigheden og menuen.

...

TV2 Reklame

Vi hjælper dig både på jobbet og privat

Kun 30 sek

4,9 på Google

star rating

4,8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration til din næste begivenhed

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark